Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία για ΕΡΓΟΣΕ

- Advertisement -
  • Εκτός του απόλυτου αντιπαραγωγικού τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται το έργο της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό, η ΕΡΓΟΣΕ, ( μπήκαμε εδώ και 3 μήνες, στα 5 χρόνια «κατασκευής» ενός σιδηροδρομικού έργου με μήκος μόλις 6,4 χλμ) η συγκεκριμένη εταιρεία, περιφρονεί επιδεικτικά, εκτός από τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και τους δημοκρατικούς θεσμούς !

Και αυτό γιατί εδώ και 10 μήνες, που το ανώτατο θεσμικό όργανο του δήμου μας, έλαβε την Αριθ. 128 ΟΜΌΦΩΝΗ ΑΠΌΦΑΣΗ, ακόμα, δεν έχει παρουσιάσει τελικό χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του εν θέματι, όπως οφείλει, παρά τα έγγραφα αιτήματα ( Αριθ πρωτ 20730/2022) των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας !

Ως εκ τούτου, η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου ( από την οδό Αιγαίου) με τον προαστιακό, δεν μπορεί να συνεχίσει να κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Ξεκίνησε ήδη να οργανώνει την παντός τύπου υπεράσπιση του συγκεκριμένου έργου και συνεπικουρούμενη από πολλά εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα και υποψηφίους δημοτικούς ή περιφερειακούς σύμβουλος, που συγκαταλέγονται ανάμεσα σου 50 συνυπογράφοντες, αναγκάστηκε στις 16- 08 – 2023 να υποβάλει καταγγελία εναντίον της ΕΡΓΟΣΕ , στον Γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης – Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων!

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε για την διαρκή στήριξη του αγώνα που καταβάλει η πολυάριθμη επιτροπή αγώνα του φορέων μας , τις κύριες και κύριους:

• Μαρία Πρωτόπαππά επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΣ Λουτράκι.

• Σπύρο Ράτη Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων.

• Παναγιώτη Πέτρου πρώην πρόεδρο του ΔΣ Λουτρακίου και δημοτικό σύμβουλο.

• Κωσταντίνο Παντελέου δημοτικό σύμβουλο.

• Ιωάννη Καραπανάγο δημοτικό σύμβουλο – επικεφαλή της δημοτικής παράταξης

“ Αλλάζουμε Μαζί ” και πλέον , υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό του

κ. Πτωχού .

• Βασίλη Βασιλείου δημοτικό σύμβουλο και Επικεφαλή της δημοτικής παράταξης

“ Ώρα για Δράση ” .

• Ζάχο Αγγιστριώτη δημοτικό σύμβουλο .

• Φανή Σητέ υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό του κ. Τατούλη.

• Παναγιώτη Παπαθανασίου υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό

του κ. Πτωχού .

• Τάκη Παρασκευόπουλο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη “ Δύναμη Δημιουργίας”.

• Δημήτρη Αικατερίνη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη “ Δύναμη Δημιουργίας”.

• Άρη Μαρίνη πρώην πρόεδρο του Λ.Τ Λουτρακίου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη “ Δύναμη Δημιουργίας”.

• Χαράλαμπο Βλάσση υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του σημερινού δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη.

• Θάνο Γιαννουλάκη υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του σημερινού δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη.

• Και φυσικά τον πρώην δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιάννη Γιωτάκη.

Ο οποίος από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της τοπικής κοινωνίας, που συμπεριλάμβαναν μέχρι και δημοκρατικές διαβουλεύσεις, στηρίζει σθεναρά, όλες τις άοκνες προσπάθειες του φορέα των πολιτών, για αυτό το κρίσιμο θέμα, που η ολοκλήρωση του, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο, στον εκσυγχρονισμό της συγκοινωνιακής προσπελασιμότητας και την ενδυνάμωση της υποστήριξης των τουριστικών αναγκών του Λουτρακίου, με τρόπο μάλιστα φιλικό προς το περιβάλλον

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κούρασε αυτή η ιστορία.Θελω να δω αν και όταν τελειωσει πως θα διαμορφωθεί εκεί στην Αιγαίου η κατάσταση.Θα γελάσουν και τα κατσικια

  2. Ένα έργο που δεν έπρεπε να αρχίσει ποτέ!
    Ε,χει ηδη χωρίσει το Λουτράκι στα δύο και έχει ήδη υποβαθμισει τη ποιο ωραία περιοχή του Λουτρακίου.
    Ξυλωστε το όλο τώρα, φτιάξτε στη θέση του δρόμο με πεζόδρομους και ποδηλατόδρομο να ανασάνει η πολη

  3. Ναι ωραία και να μας πουν αυτές οι γραμμές μέχρι μέσα στο λουτρακι σε τι αποσκοπούν.Ξηλωμα τώρα.αυτη η Κορίνθου είναι για κλαματα

  4. 1532 και λοιποί θιγόμενοι· αποσκοπεί στο να έρθει μόνιμος κόσμος στο Λουτρακι να γεμίσουν τα άδεια διαμερίσματα να έρθουν ξανά οι τράπεζες να ανοίξουν καινούργιες δουλειές. Κι αν σου κόβεται η θέα στο λιβαδακι πρόβλημα σου να μην εχτιζες δίπλα στις γραμμές .

  5. ΕΣΥ 12.24 ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΓΙΝΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΙΝΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

  6. 14.54 στην πολη που ζεις ζω κι εγω δηλαδη στο νεκροταφειο του Λουτρακιου . Λοιπον οσοι δεν ηθελαν ποτε κοσμο στο λουτρακι θα το πιουν το ποτηρι μεχρι τελους. Κι ελπιζουμε συντομα σε δημαρχο “”αθηναιο””” . Παρκινγκ εχει αρκετα γυρω γυρω . Το Λουτρακι ειναι μικρη πολη το περπατημα κανει καλο..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog