Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Βουνό και θάλασσα γίνονται ένα σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου

- Advertisement -
  • Στα νοτιοανατολικά του Λεωνιδίου, λίγο μετά τα Πούλιθρα, βρίσκεται ένας πολύ καλά προφυλαγμένος κόλπος με τα πιο υπέροχα, τα πιο γαλαζοπράσινα νερά της Ανατολικής Πελοποννήσου, που κρύβει στα σπλάχνα του μια μοναδική παραλία για λίγους και ψαγμένους.

Η πλούσια φυσική του ομορφιά έγκειται στο γεγονός πως η συγκεκριμένη παραλία συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία της φύσης που συνθέτουν την ξεγνοιασιά, τη γαλήνη και την ηρεμία, μακριά από τον πολιτισμό και τη βουή των κοσμοπολίτικων παραλιών των διακοπών μας.

Βουνό και θάλασσα γίνονται ένα στο Φωκιανό, μια από τις ομορφότερες παραλίες του Μυρτώου πελάγους κατά γενική ομολογία. Γύρω του, οι απότομες πλαγιές του Πάρνωνα, θαρρείς πως ξεκινούν μέσα από τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας.

Τα μεγάλα ολόλευκα βότσαλα χαρίζουν μια ιδιαίτερη ομοιομορφία στην “απομονωμένη” αυτή παραλία, ενώ τα νερά της, λόγο της γεωγραφική της θέσης, είναι άκρως γαλήνια και πεντακάθαρα.

Να σημειωθεί πως μονάχα ένα πολύ μικρό μέρος της παραλίας είναι οργανωμένο. Όλη η υπόλοιπη, ατελείωτη και χωρίς πολύ κόσμο, είναι απλά δική σας… το μόνο που σας απομένει είναι να διαλέξετε την κατάλληλη μεριά για να την απολαύσετε.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog