• Η Νατάσσα Μποφίλιου αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στο Λουτράκι το Σάββατο, λόγω μιας έντονη αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αρχή του προγράμματος, ενημέρωσε το κοινό της ότι έχει υψηλό πυρετό, όμως παρ’ όλα αυτά, θα βάλει τα δυνατά της για να τους προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, δεν άντεξε τελικά μέχρι το τέλος και σε κάποια στιγμήμ έδωσε τη σκυτάλη στον συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη, για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στη σκηνή για να ανακοινώσει ότι η συναυλία της θα διακοπεί.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπώ πολύ και τιμώ την εμπιστοσύνη σας και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει για να δείτε. Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας κι εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νατάσσα Μποφιλιου διέκοψε τη συναυλία της στο Λουτρακι!

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγνώμη, αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

 

protothema, loutrakitv.gr