• Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα περί τα τέλη Ιουνίου τοποθετήθηκε ηλεκτρονική προειδοποιητική πινακίδα (καλώς) στον Ισθμό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου αναγράφονται διάφορες πληροφορίες, οι οποίες όμως κατά καιρούς είναι λάθος (κακώς)!!

Η πινακίδα εκτός του ότι φαντάζει χαμηλή, (ίσως είναι κιόλας)  είναι και στραβή (πολύ κακώς) !! Περιφερειακοί σύμβουλοι όμως σπεύδουν να φωτογραφηθούν κάτω από τη στραβή πινακίδα και αναρωτιόμαστε, κανείς χριστιανός μέχρι τώρα δεν το πρόσεξε; (πάρα πολύ κακώς)

O εργολάβος που την τοποθέτησε δεν είδε ότι είναι στραβη;;; (ανεπίτρεπτα κακώς)

Πέρασαν δυο ολόκληροι μήνες και μια ωραιότατη και θεόστραβη πινακίδα κοσμεί τον Ισθμό, το δεύτερο σε επισκεψιμότητα αξιοθέατο της χώρας!

Καταφέραμε λοιπόν όλο το καλοκαίρι να δημοσιευθούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο από επισκέπτες εγχώριους και ξένους και να αποκαλυφθούν περίτρανα….τα στραβά της χώρας μας και στο εξωτερικό! Καταφέραμε και γίναμε ρεζίλι σε όλο τον πλανήτη, ενώ κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ακόμα φωτογραφίζονται εκεί! Εμείς που δώσαμε τα φώτα στην καλαισθησία και την αρχιτεκτονική, στο δεύτερο σε επισκεψιμότητα αξιοθέατο της χώρας, μετά από τις απαίσιες σιδερένιες κολώνες, μετά από τις άβαφες διαβάσεις και τα πολλά ατυχήματα, μετά από τα ξεραμένα φυτά, καταφέραμε να τοποθετήσουμε ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΑΜΠΕΛΑ!

 

Συγχαρητήρια! Μην την διορθώσετε!  Στις 8 Οκτώβρη θα την διορθώσουν άλλοι!

Χ@ra