Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνέντευξη Τύπου με τον Σπύρο Καραβούλη για τους 11ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

- Advertisement -
  • Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν από κοινού ο Σπύρος Κααραβούλης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής  των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο.

 

  • Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου «Το καμίνι»

Για 11η χρονιά, αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που τείνει να γίνει θεσμός: τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

 

Ανά τα έτη, στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού έχουν λάβει μέρος χιλιάδες εργαζόμενοι, συμμετέχοντας σε 16 διαφορετικά αθλήματα.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε αγωνιστικούς χώρους, παρέα με συνεργάτες και συναδέλφους τους, να συσφίξουν τους δεσμούς τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον από αυτά που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει.

 

Η έναρξη των 11ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, θα γίνει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 με τη γιορτή απονομών!

 

Οι Αγώνες , τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Γαλατσίου, του Ελληνο-Γαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνο- Γερμανικού Επιμελητηρίου,του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, το 1ο Πρόγραμμα, η EΡΑ Sport, η Gazzetta και το Reader.

 

Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι η Aegean airlines και Πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών η Erasmus conferences & events.

Αθλήματα Διοργάνωσης

Τα αθλήματα στα οποία μπορείτε να αγωνιστείτε είναι:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Επιλέξτε την αθλητική εγκατάσταση που σας ενδιαφέρει για να βρείτε το χάρτη της.

ΑΘΛΗΤΙΚO ΚEΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣIΟΥ/ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
ΓΗΠΕΔΑ PETANQUE ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ
STRIKE BOWLING CENTER
GAME ON DARTS
ΟΛΥΜΠΙΑΚO ΚEΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣIΟΥ
IBEACH VOLLEYBALL CLUB PAPAGOU
SEVEN SPORTS CLUB
ΟΑΚΑ

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 15 Σεπτεμβρίου

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και λάβετε μέρος σε μια όμορφη διοργάνωση που συνδυάζει το αγαπημένο σας άθλημα, την καλή παρέα και τις όμορφες εμπειρίες!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), καθώς επίσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) ​και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.   

Σημαντικό παράγοντα στη διεξαγωγή των αγώνων, αποτελεί η πολύτιμη συνεισφορά των Εθελοντών, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες αποκομίζουν ποικίλα οφέλη, όπως η βελτίωση προσωπικών δεξιοτήτων και η ανάπτυξη νέων, η απόκτηση εξειδικευμένης εμπειρίας σχετικής με την υλοποίηση διοργάνωσης πολλαπλών αθλημάτων, η προοπτική νέων συνεργασιών και η δυνατότητα για ενεργό συμμετοχή σε μια ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση. Οι εθελοντές συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ενημέρωση των αγώνων, λαμβάνουν αναμνηστικό Τ-shirt, καθώς και βεβαίωση / δίπλωμα συμμετοχής.

O εργασιακός αθλητισμός είναι τρόπος ζωής!  Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία που αναζωπυρώνει το αθλητικό πνεύμα και προάγει τη δια βίου άσκηση!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και παράλληλα είναι υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ όλες οι διοργανώσεις του κατά το έτος 2023 .

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog