Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μεγάλη τιμή για το Λουτράκι! Ο 16χρονος Παπαδημητρίου στην ομάδα της Πάρμα!

- Advertisement -

Γιός του Γιάννη Παπαδημητρίου και της Ναυσικάς Κανάκη ο 16χρονος Ειρηναίος-Ρένος που έκανε το μεγάλο επαγγελματικό βήμα στην ομάδα της Πάρμα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο παιδί και τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα!

Διαβάστε την είδηση όπως την μετέδωσε το sportime.sigmalive.com:

Άλλο ένα ταλέντο του κυπριακού ποδοσφαίρου άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Ειρηναίο-Ρένο Παπαδημητρίου, ο οποίος σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων με την Ιταλική Πάρμα. Ο Παπαδημητρίου έχει γονείς Έλληνες, ωστόσο μεγάλωσε στην Κύπρο αφού τα τελευταία 8 έτη ζει στο νησί μας.

Αγωνίζεται ως επιθετικός, από μικρή ηλικία «μάτωνε» τα αντίπαλα δίχτυα και πλέον έχει εκπληρώσει το όνειρο για μετάβαση στο εξωτερικό. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, ενώ να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ευτυχως που δεν πήρε από τον φίλο μου τον Γιάννη ο πιτσιρικας στο ποδόσφαιρο 😜😜!!Σιγουρα μεγάλη προοπτική αυτο το συμβόλαιο !Απο το λίγο που γνωρίζω από τον πατέρα του και παλιό μου συμπαίχτη και φίλο τον Γιάννη ,στην Κύπρο έκανε καλή δουλειά και σίγουρα οταν δουλεύεις και αξίζεις θα πας καλά !!Οπως είπα και του φίλου μου του Γιάννη στο φέισμπουκ Ευχη να τον δούμε και στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα μας !!Καλη επιτυχία και ΜΠΡΑΒΟ στον Γιαννη ακόμα μια φορά που πίστεψε στον μικρό 👌🏻

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog