Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένα «τάγμα» υποψήφιων στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • 347 άτομα, (350 έχει το τάγμα αν δεν κάνω λάθος) κατέρχονται υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Αν και έγιναν πολλές ζυμώσεις, συζητήσεις, συναντήσεις, δεν ολοκληρώθηκε τελικά η πολυπόθητη συνένωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με κοινό επικεφαλής για την κάθοδο μιας διευρυμένης παράταξης απέναντι στον νυν δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, που παρουσιάζει ένα σαρωτικά ανανεωμένο ψηφοδέλτιο.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Κώστας Λογοθέτης, δεν συμμετέχει.

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, Γιάννης Καραπανάγος, επέλεξε μετά από συναντήσεις που είχε με το Γιώργο Γκιώνη και τη Μαρία Πρωτοπαππά, να προχωρήσει σε άλλα μονοπάτια, για τη διεκδίκηση μιας θέσης περιφερειακού συμβούλου, στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη της ΝΔ, Δημήτρη Πτωχού.

Ο πρώην επικεφαλής του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, ο αείμνηστος Δημήτρης Βασιλείου, είχε συμφωνήσει σε κοινή κάθοδο με τον Κωστή Ζερβό, αλλά ο νυν επικεφαλής Βασίλης Βασιλείου και ο Ζάχος Αγγιστριώτης αποστασιοποιήθηκαν της συμπόρευσης, ο μεν πρώτος δεν συμμετέχει πλέον στις εκλογές ούτε ως επικεφαλής ούτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ ο Ζάχος Αγγιστριώτης είναι υποψήφιος με τη Μαρία Πρωτοπαππά.

Μέλη των ως άνω συνδυασμών ενσωματώθηκαν στους 4 που εν τέλει κατέθεσαν και εγκρίθηκαν τα ψηφοδέλτιά τους από το Πρωτοδικείο Κορίνθου, σήμερα το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Σταθερή η Λαϊκή Συσπείρωση, αφού πάντα κατέρχεται στις εκλογές αλλά με άλλο επικεφαλής. Τη θέση του Χρήστου Ασημακόπουλου αναλαμβάνει ο Μενέλαος Μενελάου.

 

Θα εκλεγούν συνολικά 49 σύμβουλοι (εκτός του Δημάρχου). 

 

25 Δημοτικοί Σύμβουλοι εκ των οποίων

  • 15 με τη νέα δημοτική αρχή εκ των οποίων 4 θα προέρχονται από τους Αγίους Θεοδώρους
  • 10 από την αντιπολίτευση εκ των οποίων 2 σύμβουλοι θα προέρχονται από τους Αγίους θεοδώρους επίσης

11 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου – Περαχώρας (1 επικεφαλής και 10 τοπικοί σύμβουλοι)

5 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων (1 επικεφαλής και 4 τοπικοί σύμβουλοι)

5 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Ισθμίας (1 επικεφαλής και 4 τοπικοί σύμβουλοι)

3 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Πισίων (1 επικεφαλής και 2 τοπικοί σύμβουλοι)

 

Είθε αυτή η περίοδος των 28 ημερών που απομένουν για προεκλογικό αγώνα, να μην θυμίσουν τακτικές του 2019, να παρουσιαστούν τα προγράμματα και οι θέσεις των υποψηφίων, μακριά από τοξικότητα και λασπολογία! Ας κερδίσει αυτός που η κάλπη θα δείξει ότι έχει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας!

Η δημοσιογραφική ομάδα του loutrakiblog.gr εύχεται σε όλους τους επικεφαλής και τους υποψηφίους, να έχουν υγεία, δύναμη, έντιμο αγώνα και καλή επιτυχία!

 

 

Χ@ra

To ψηφοδέλτιο της «Παρέμβασης Πολιτών» του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Δημιουργίας για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Το ψηφοδέλτιο της “Επιλογής Ευθύνης” στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) στο Λουτράκι

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδα τα ψηφοδέλτια ξανά έβαλαν πρόσωπα που ειναι 30 χρονια και
    Έλεος τι θέλουν ότι ήταν να δώσουν το έδωσαν
    Δεν χόρτασαν. Καλή είναι να υπάρχουν μερικοί με πείρα
    Αλλά να έχουν προσφέρει δυστυχώς αυτοί οι ίδιοι δεν έχουν
    Κάνει ΤΙΠΟΤΑ Ψηφιστε νέους και καθαρους

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Είδα και εγώ τα ψηφοδέλτια όπως ο φίλος φίλη 0837 !!Εγω δεν θα πω ελεος,δεν χόρτασαν και την προσφορά του καθενός υποψηφίου υποψήφιας !!Εγω θα πω ότι όλοι οι καλοί χωράνε !Και η πειρα θα χρειαστει!!Εγω σαν ένας λουτρακιωτης που μπορεί να μην μενω στο ,Λουτρακι , αν θέλετε δεν ψηφίζω πλέον έχω να σας δώσω μια συμβουλή !!Υπαρχουν καλοί και άξιοι υποψήφιοι σε όλους τους συνδιασμους !!Καλο θα είναι να τους ψηφίσουμε αυτούς και αυτές ώστε να τους δούμε στα δημοτικά συμβούλια και οταν θα παίρνουν αποφάσεις για το καλό του τόπου !!Εσυ που θα ψηφίσεις Γκιώνη,Πρωτοπαππα ,Ζερβό ,ξερεις τους ικανούς ,τους άξιους ,τους πρόθυμους να βοηθήσουν ,έχουν πειρα είναι 30 χρόνια ,30 μέρες και ψήφισε τους !!Το ποιος θα βγει δήμαρχος εινα ι άλλο θέμα !οσους δεν αξίζουν μαύρισε τους και στειλε τους σπίτι τους !Αντε καλή εβδομάδα

  3. Μην σας ενοχλεί η συνεχής επανάληψη των ίδιων υποψηφίων. Αυτούς έχουμε ,αυτούς προβάλουμε. Το πιό ενοχλητικό είναι ότι ρόλο σκηνοθέτη και κρυφουποστηρικτή Γκιώνη παίζει ο δύο φορές ΧΑΜΕΝΟΣ ο Παύλου. Φαντάσματα του παρελθόμτος που θέλουν να καθορίζουν τις εξελίξεις . Πόσο κρίμα για το Λουτράκι!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog