Η Μαριλένα είναι γέννημα-θρέμα Λουτρακίου, κόρη της Κωνσταντίνας Σάββα και του Μπάμπη Σακελλαρίου. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Γκουβά, ιδιωτικό υπάλληλο και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, 4 και 1,5 έτους.
Αν και πολύ μικρή, σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, θέλει να αασχοληθεί με τα κοινά, γεγονός από μόνο του αξιοθαύμαστο!
Αν δείτε τη Μαριλένα, θα σας θαμπώσουν τα όμορφα μάτια της, που καθρεπτίζουν την ψυχή της. Ενα κορίτσι με καλό χαρακτήρα και διάθεση για προσφορά.
Απόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Μια δυναμική κοπέλα, μόλις 31 ετών, εργασιομανής που αγαπά το δήμο και θέλει να προσφέρει εκ των έσω!
 Είναι μητέρα και είναι αποφασισμένη να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, των παιδιών αλλά και των επισκεπτών!
 Ονειρεύεται, όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά ένα τόπο αντάξιο του ονόματός του,  προσφέροντας ευκαιρίες στους νέους και δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης με έργα που ανεβάζουν  ψηλά τον πήχη της πόλης μας.
Καλή επιτυχία Μαριλένα!
X@ra
Tι δηλώνει η ίδια

 

Το έργο και οι στόχοι της Μαρίας Πρωτοπαππά αποτέλεσαν μια συνειδητή επιλογή για μενα στην προτασή της να στηρίξω τη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δίνοντας μια υπόσχεση στον εαυτό μου πρώτα από όλα να δουλέψω σκληρά  για όλους τους συνδημότες μου.

Πρωτίστως να θέσω ως βασική προτεραιότητα  τις ανάγκες τους και τη βελτίωση βασικών προβλημάτων τους.

Με μια Αυτοδιοικητική ματιά αλλά και ως γονέας που βιώνει καθημερινά τα προβλήματα των παιδιών της από τη θέση της μητέρας,  προερχόμενη από μια αγαπημένη οικογένεια του Λουτρακίου θέλω να εξασφαλίσω ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον εκπαίδευσης των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Βάζοντας ενα λιθαράκι ο καθένας μας και εγώ προσωπικά θα καταφέρουμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια σε βάθος χρόνου.

Επιπλέον θα ασχοληθώ με νευραλγικά θέματα όπως η υγεία, η καθαριότητα, οι υποδομές, ο αθλητισμός αλλά και η τρίτη ηλικία, οι άνθρωποί μας που στη δύση της ζωής τους συχνά μένουν μόνοι και απροστάτευτοι. Υπόσχομαι ότι και γι΄αυτούς δηλώνω παρούσα!

Ολα αυτά  αποτέλεσαν για μένα τη μέγιστη πρόκληση να υλοποιήσουμε ‘ολοι μαζί το όραμά μου/μας για ένα καλύτερο  μέλλον.

Στόχος μου  να φανω χρήσιμη και αποτελεσματική,  να εργαστώ με σύνεση και σεβασμό προς όφελος των συνδημοτών μου, μικρών και μεγάλων…

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με τη Μαρία Πρωτοπαππά.