• Ο Νίκος Τσούνης δεν έχει καταγωγή από το δήμο μας, είναι όμως ένας άνθρωπος που αγάπησε αυτόν τον τόπο και το αποδεικνύει έμπρακτα.

 

Από μικρό παιδί, παραθέριζε στα Στραβά Περαχώρας!. Η αγάπη του για τον οικισμό τον οδήγησε να μεταφέρει ακόμα και τα εκλογικά του δικαιώματα, αν και στην Αθήνα έχει συγγενείς εκλεγμένους!

Ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Η ΑΛΚΥΩΝΗ, έχει προτείνει στη δημοτική αρχή, άπειρες παρεμβάσεις πολλές από τις οποίες έχουν υλοποιηθεί και άλλες που πρόκειται να γίνουν πράξη, ώστε να αναβαθμίσουν τα όμορφα Στραβά και να διευκολύνουν την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων.

Ως εθελοντής δασοπυροσβέστης, διατηρεί τη δική του ομάδα στην περιοχή και έχει βρεθεί σε μέτωπα φωτιάς στην πρώτη γραμμή με πυροσβεστικό όχημα ιδιοκτησίας του Συλλόγου η ΑΛΚΥΩΝΗ, το οποίο προτάθηκε για την απόκτησή του από τον ίδιο με τη συνδρομή  των μελών και φίλων του συλλόγου.

Με τη βοήθεια του οχήματος έχει απεγκλωβίσει εκατοντάδες επισκέπτες της περιοχής που κατεβαίνουν με τα ΙΧ τους σε δυσπρόσιτες παραλίες χωρίς να ξέρουν, όπως τα Μικρά Στραβά, η Ζωηρέζα, η Μυλοκοπή και αλλού.

Πολλές οι παρεμβάσεις του και οι επεμβάσεις του που έχουν σώσει ζωές και περιουσίες.

Ενας εθελοντής που τρέχει παντού, ένας άνθρωπος που κοσμεί το ψηφοδέλτιο, είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας με το συνδυασμό Παρέμβαση Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο ανήλικα παιδάκια.

Καλή επιτυχία Νικόλα!

 

 

Τι λέει ο ίδιος

 

Με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας, τα ΣΤΡΑΒΑ και μοναδικό μου όραμα την διαφύλαξη της περιοχής, έδωσα το χέρι μου στο Δήμαρχο για να πάμε δυναμικά μπροστά !!!

 

 Τι λέει ο Γιώργος Γκιώνης για το Νίκο Τσούνη

Κάθε μέρα δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο! Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν συμπολίτη μας που έχει ξεχωρίσει για τον αλτρουισμό του, την πλούσια εθελοντική δράση και την αγάπη του για το φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

Ο Νίκος Τσούνης με το ήθος, την αξιοπρέπεια, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του συστρατεύεται με την ομάδα της  για έναν σύγχρονο, λειτουργικό Δήμο με προοπτική.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Νίκος γεννήθηκε το 1980 στον Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στην Ανθούσα που ανήκει στον Δήμο Γέρακα. Η αγάπη του για τον τόπο μας και οι καλοκαιρινές παιδικές του αναμνήσεις στην εξοχική κατοικία των γονιών του στα Στραβά, τον ώθησαν να μετακομίσει μόνιμα στα Στραβά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων με ειδίκευση στην πράσινη ενέργεια και έχει εξελιχθεί σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία του χώρου. Είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, προμηθεύουν και εκτελούν εργασίες μετατροπών, βελτίωσης, και επισκευής όλων των συστημάτων και εγκαταστάσεων σε μεγάλα ιδιωτικά έργα και ξενοδοχειακές μονάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Με μεγάλη αίσθηση καθήκοντος και ισχυρή εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, τα τελευταία 2 χρόνια είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αλκυώνη” πρωτοστατώντας σε όλες τις δράσεις εξωραϊσμού της περιοχής, πρόληψης και δασοπροστασίας του μεγάλου ορεινού όγκου των Γερανείων αλλά και της επίλυσης θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου.