Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών προς παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς Θεσσαλούς με πρωτοβουλία του ΣΔΑΚ ΔΙΓΕΝΗΣ

- Advertisement -
  • Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, τοπικών Συλλόγων, επιχειρηματιών και του Ερυθρού Σταυρού Αγίων Θεοδώρων προς παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στις περιοχές της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα είδη ρουχισμού, εμφιαλωμένα νερά, καθώς και ξηρά τροφή συγκεντρώθηκαν από τον εθελοντικό σύλλογο δασοπροστασίας Διγενής στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου των Αγίων Θεοδώρων και θα αποσταλούν την Τρίτη και την Τετάρτη στους συνανθρώπους μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του ΣΔΑΚ ΔΙΓΕΝΗΣ Σωτήρης Κουφογιάννης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Παναγιώτης Πέτρου, μίλησαν στην κάμερα του ATnews.gr για την προσπάθεια που γίνεται για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, αφου ευχαρίστησαν ολους για την συμβολή τους .

Δυο νταλίκες γεμάτες λοιπόν με τρόφιμα είδη ρουχισμού και εμφιαλωμένο νερό απο τους πολίτες του Δημου απο το υστέρημα τους, με πολύ αγάπη στους συμπατριώτες μας που δεν θα τους αφήσουμε μόνους τους σε αυτη τη δύσκολη στιγμή.

.

atnews

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον σύλλογο ΔΙΓΕΝΉ, στον πρόεδρο,στα παιδιά του συλλόγου ,και στον κόσμο που με τη συνεισφορά του βοήθησε σε όλη αυτή τη δράση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog