Θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες Ισθμιας μετά από δικαστικές διαμάχες με την ΝΑΕΔ Διώρυγα Ισθμου το 2008-2010 συνεχίστηκαν 2016 οπου το αποτέλεσμα ήταν θετικό για το Δήμο μας στης αρχες του 2023.
Έτσι το Παλαιό γηπεδο Ισθμιας-το Κοινοτικό κατάστημα και ο περιβάλλον χώρος-το Νηπιαγωγείο Ισθμιας-η πλατεία στο Καλαμάκι και η παιδική χαρά δίπλα στη Διώρυγα περιήλθαν στη ιδιοκτησία μας.Τωρα θα μπορούμε να επέμβουμε για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων χώρων.
Συνεχίζουμε τα έργα εξωραϊσμού στα Πίσια
Συνεχίζονται τα έργα πεζοδρομίου από το super market Στρωματα προς το Αθλητικό κέντρο (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ) για την ασφάλεια των αθλητών και σε όσους θέλουν να προσεγγίσουν τα γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου
Σε ενημέρωση των συγχωριανων μου θα ήθελα να σας δείξω το σχέδιο του παραλιακού πεζοδρομίου στο Καλαμάκι. Στης πρώτες φωτογραφίες με το κίτρινο χρώμα δείχνει την ζώνη αιγιαλού και παραλίας απαγορευτικό για οποιαδήποτε παρέμβαση (Να θυμίσω τις απειλές που δεχόμουν στο Δημοτικο συμβουλιο για την τοποθέτηση της παιδικής χαράς και των εξωτερικών οργάνων γυμναστικής για αυτόφωρο διαδικασία. Με δυσκολία δέχτηκαν τα συνεργεία να τα τοποθετήσουν).
Στης επόμενες μπορείτε να δείτε το σχέδιο του παραλιακού πεζοδρομίου. Σύντομα θα υπογραφή συμφωνία με τον εργολάβο για να ξεκινήσουν οι εργασίες αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την ζώνη αιγιαλού και παραλίας. Περιμέναμε να περάσει η καλοκαιρινή περίοδος.

 

Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED σε συνεργασία με τη ΕΥΔΕ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟΥ στο κόμβο του Αγ.Χαραλαμπους