Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Θάνος Γιαννουλάκης: Η υποψηφιότητα που προκαλεί «πονοκέφαλο»

- Advertisement -
  • Ποιος δεν γνωρίζει το Θάνο Γιαννουλάκη;  Nέος, λαμπρός επιστήμονας-ιατρός, δραστήριος, άνθρωπος με έντονα ανεπτυγμένες τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

 

Τι να πούμε για το Θάνο Γιαννουλάκη; Λίγο θα είναι, τον εκτιμούμε κυρίως ως άνθρωπο, ως χαρακτήρα και μετά σα γιατρό, λαμπρό επιστήμονα. Γιατρούς καλούς βρίσκεις, η καλοψυχία λείπει στις μέρες μας.

Τιμώντας τον όρκο του στον Ιπποκράτη  έχει προσφέρει αφιλοκερδώς πολλές φορές τις υπηρεσίες του σε συμπολίτες μας οικονομικά ασθενέστερους και αυτά πρέπει να λέγονται. Δίνει το παρών πάντα και όπου του ζητηθεί απαλύνοντας τον πόνο.

Eνα εξαιρετικό παιδί, οικογενειάρχης, παντρεμένος με την Αιμιλία Παΐζη -ιατρό-μικροβιολόγο και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών

Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος Γκιώνης τον ανακοίνωσε πρώτο από το συνδυασμό του. Ηθελε προφανώς  να δώσει το μήνυμα της σαρωτικής ανανέωσης του ψηφοδελτίου του με άτομα που χαίρουν του σεβασμού και της εκτίμησης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Θάνος χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης συναδέλφων του, ασθενών και φίλων πέραν των ορίων του δήμου μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητά του προκάλεσε «πονοκέφαλο» στο αντίπαλο «στρατόπεδο», της Μαρίας Πρωτοπαππά, η οποία τον ήθελε διακαώς στο ψηφοδέλτιό της, όχι αδίκως βέβαια. Ποιος δεν θα ήθελε το Θάνο Γιαννουλάκη στο ψηφοδέλτιό του;

Ο Θάνος είναι ένας άνθρωπος που όταν τον γνωρίζεις, γίνεσαι αμέσως φίλος, είναι ειλικρινής, ντόμπρος όπως λέμε. Οραματίζεται ένα πιο ”ανθρώπινο” μέλλον για τον τόπο που μεγάλωσε.

Καλή επιτυχία Θάνο!

Χ@ra

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θάνος Γιαννουλάκης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Πλατεία Αμερικής και στο Λουτράκι λόγω της καταγωγής της μητέρας του. Θυμάται τον εαυτό του από νηπιακή ηλικία μεταξύ Λουτρακίου, Πισίων και Σχίνου.

Είναι Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2011 και λειτουργεί το ιδιωτικό του ιατρείο του από το 2017.

Εργάσθηκε στο Γ.Ν. Κορίνθου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία», στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στις ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας «Κυανούς Σταυρός», «Κεντρική Κλινική», «City Clinic», «Αττικό Θεραπευτήριο», Κλινική «Αθηνά», σε παθολογικό-χειρουργικό τομέα και σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο καλή επιλογή τέτοια άτομα θέλουμε
    Ο Θάνος εκτός από Λάμπρος επιστημών είναι και
    Εξαιρετικός άνθρωπος που είναι το σημαντικοτερο
    Η προσφορα,του μεγάλη έχει βοηθήσει πάρα πολύ
    Κόσμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog