Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Φάρμα Μητσόπουλος υπερήφανος χορηγός του Παναγιώτη Ρουστέμη και του Νίκου Πετρόπουλου στο EKO Rally Acropolis 2023

- Advertisement -
  • Το Ράλλυ Ακρόπολις ή αλλιώς γνωστό ως Rally of Gods – Ράλλυ των Θεών, είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου με 15 ειδικές διαδρομές και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η Φάρμα Μητσόπουλος ήταν εκεί και στήριξε υπερήφανα ως χορηγός τον Κορίνθιο οδηγό Παναγιώτη Ρουστέμη και τον συνοδηγό Νίκο Πετρόπουλο στην αποστολή τους.

Ο Παναγιώτης Ρουστέμης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Το EKO Acropolis Rally 2023 τελείωσε για εμάς το βράδυ της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση τις δεύτερης μέρας στην 2θέση στους Έλληνες έπειτα από τραυματισμό του συνοδηγού από μια μικρό έξοδο!

Το πιο Περιπετειώδες Rally πριν καν ξεκινήσει με τελευταία στιγμή αλλαγή συνοδηγού και έπειτα τον προβληματισμό τον καιρικών φαινομένων!

Το βράδυ της Παρασκευής επιδιορθώθηκε το αυτοκίνητο και μπορούσαμε να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα και να κυνηγήσουμε με αξιώσεις την πρώτη θέση τον ελληνικών πληρωμάτων που ήταν και ο στόχος μου!

Ωστόσο στην μικρό έξοδο λαβώθηκε ο κύριος Πετρόπουλος Νίκος όπου έσφιξε τα δόντια και κάναμε και την ειδική ΕΛΑΤΕΙΑ για να ολοκληρώσουμε την πρώτη μέρα αλλά έπειτα από ιατρικές εξετάσεις έχει υποστεί σπάσιμο ενός πλευρού και οι ιατροί δεν του επιτρέψαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και γρήγορη ανάρρωση!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας και πιστεύω να τους κάναμε υπερήφανους στην σύντομη πορεία του Rally of Greece ACROPOLIS 2023.»

Η Φάρμα Μητσόπουλος αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά τον θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στηρίζοντας τους ανθρώπους της.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog