Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Πτωχός» από στήριξη – Απόσταση από τους νεοδημοκράτες, μόνο ο Σαμαράς επιμένει ακόμη

- Advertisement -
  • Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.

Με μια λιτή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημερώνει τους οπαδούς του ότι από χθες Πέμπτη έως την Κυριακή θα βρίσκεται στη Μεσσηνία και θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού. Βλέποντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία διάθεση κεντρικής στήριξης, ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να τονώσει επικοινωνιακά την υποψηφιότητα Πτωχού, η οποία πάσχει πολλαπλώς.

 

 

Μέσα σε όλα αυτά, οι βουλευτές των νομών της Πελοποννήσου «ποιούν την ανάγκη φιλοτιμίαν» και συνοδεύουν τον κ. Πτωχό στις περιοδείες του ανά την Περιφέρεια, από τις οποίες όμως αφενός απουσιάζει ο παλμός της ενθουσιώδους υποδοχής, αφετέρου δεν λείπουν τα παράπονα από τοπικούς παράγοντες …

 

Στο όλο κλίμα έρχονται να προστεθούν και τα δημοσκοπικά ευρήματα που διαρρέονται, τα οποία, στην καλύτερη των περιπτώσεων για τον κ. Πτωχό, εμφανίζουν την αναμέτρηση ντέρμπι με τον Πέτρο Τατούλη να τερματίζει τελικά νικητής στον β’ γύρο.

 

Πάντως, οδεύοντας προς το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας, η κατάσταση δεν εξελίσσεται ο περίπατος που ανέμενε ο κ. Σαμαράς όταν επέβαλε την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού.

 

Ο τέως μετακλητός του συνεργάτης δεν μπορεί να πείσει για την ικανότητά του να διοικήσει την Περιφέρεια, όντας ο ίδιος άσχετος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση,

 

απέναντι μάλιστα στον πολύπειρο Πέτρο Τατούλη, τον οποίο λανθασμένα επιχείρησαν να υποτιμήσουν στο στρατόπεδο Σαμαρά.

 

Άλλωστε, οι διαρροές σε κομματικά έντυπα (to manifesto, 13.9.2023) ότι ο Τατούλης δεν περνάει καν στο β’ γύρο αποδεικνύουν τον πανικό που έχει ενσκήψει για τη διαφαινόμενη απώλεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον κυβερνητικό έλεγχο.

 

 

 

πηγη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog