Ανέκαθεν στο πλευρό του δημάρχου, τους συνδέει μια βαθιά φιλία.

Στα εύκολα και στα δύσκολα. Κυρίως εκεί! Σε καιρούς  πολιτικής «λάσπης» και απαξίωσης. Ο Γιώργος Ρουμελιώτης ήταν είναι και θα είναι εκεί! Στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη.

Και αυτή τη φορά, δηλώνει παρών στην εκλογική μάχη, προσφέροντας την γνώση του και την  εμπειρία του. Στο πλευρό των νέων που έχουν συστρατευθεί σε αυτή την προσπάθεια και αποτελούν τα 2/3 του συνδυασμού., με όραμα να οδηγήσουν το δήμο ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 

 

Ο ίδιος δηλώνει:

Συστρατεύομαι για ακόμη μία εκλογική διαδικασία στο πλευρό του Γ. Γκιώνη γιατί θέλει να στηρίξει την προσπάθεια του Δημάρχου για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου, μέσα από τη συνέχιση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχουν δρομολογηθεί.

 

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης είναι Βιοτέχνης ξυλείας

Γεννήθηκε το 1960 και κατοικεί στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπολέτη και έχει δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, πτυχιούχο Χημικός Πανεπιστημίου Κρήτης και τη Μαρίλη πτυχ. Πολιτικό Επιστήμονα και φοιτήτρια Νομικής Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. τμήματος Στατιστικής και διατηρεί βιοτεχνία ξυλείας. Από το 1987 και για 23 συναπτά έτη διατηρούσε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Το ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙ» με τον μαθηματικό Γιάννη Μαυροειδή, στο Λουτράκι.

  • Από το 2002 έως το 2019, εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος και στη θητεία του έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, μέλος των Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου και της ΔΕΥΑΛΠ.

 

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ» και Αντιπρόεδρος της εταιρείας “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”.

 

Σήμερα, είναι ειδικός συνεργάτης του Δήμου σε θέματα οικονομικών και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.