Δεν υπάρχει χειρότερη απαξίωση της γυναικείας υπόστασης από αυτήν που η ίδια η γυναίκα κάνει στον εαυτό της!

 

Και αυτό έπραξε χθες η κ.Μαρία Πρωτοπαππά στην προσπάθεια της να σπιλώσει τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη με τον χαρακτηρισμό «μισογύνης».

 

Θυματοποίησε η κ.Πρωτοπαππά τον εαυτό της και στο πρόσωπό της όλες τα γυναίκες που είναι μάνες, σύζυγοι, αδερφές, εργαζόμενες.

Στερείται δυναμικής η κ.Πρωτοπαππά. Γι αυτό και επέλεξε να απευθυνθεί στο κοινό αίσθημα. Να συγκινήσει! Να προκαλέσει την συμπάθεια ίσως και τον οίκτο των πολιτών ώστε να λάβει την στήριξη που σήμερα δεν έχει

 

Ο κακός Γιώργος Γκιώνης και η καταφρονεμένη υποψήφια που δέχεται τέτοια επίθεση.

 

Κρίμα κ.Πρωτοπαππά! και δεν σας το λέει ο δήμαρχος και η δημοτική παράταξη αλλά κάθε γυναίκα που είδε το κείμενο σας.

Δεν θα απαντήσουμε στις αναφορές για τα «μαντηλάκια» του Δημάρχου ούτε στην απαξιωτική αναφορά στον πρώτο θεσμό του δήμου, στον πρώτο πολίτη του Δήμου μας!  Φανταζόμαστε έτσι και το μοντέλο διοίκησης σε ενδεχόμενη νίκη σας…

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης θα κρατήσει ψηλά το επίπεδο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης διαχρονικά έχει αποδείξει και καθημερινά δείχνει τον σεβασμό του στην γυναίκα, σε κάθε γυναίκα, πιστεύει στις ικανότητες των γυναικών και τις αξιοποιεί , το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον καθένα, σας επέλεξε για αξίωμα τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλευρό του.

 

Τότε άραγε δεν ήταν μισογύνης ο Δήμαρχος;

Τέλος, τα 13 χρόνια που ο Γιώργος Γκιώνης βρίσκεται στο αξίωμα του Δημάρχου με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο αποδεικνύουν την αποδοχή των πολιτών, την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του , στις επιλογές και στο έργο του! Και αναιρούν επίσης με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τις δικές σας έωλες και κενού περιεχομένου αναφορές, απόδειξη του πανικού που σας έχει καταβάλει εν όψει μιας ακόμα εκλογικής ήττας.

Δοκιμαστήκατε κ.Πρωτοπαππά. Δεν λάβατε το μήνυμα. Ίσως την 2η φορά να γίνει πιο σαφές.

Κι αυτή η κατανόηση δεν έχει να κάνει με το γυναικείο φύλλο σας αλλά με την επιμονή σας να επιβάλλετε μια εκλογή που η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών, δεν επιθυμεί!

 

Με εκτίμηση

Μια γυναίκα-δημότισσα που δεν είναι υποψήφια