• Η απουσία του Αντώνη Σαμαρά, στην ομιλία του Πρωθυπουργού, στη ΔΕΘ, πυροδότησε ακόμα περισσότερα σενάρια!

Είθισται στην κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού να παρίστανται όλοι οι πρώην Πρόεδροι του κόμματος. Η αποστάσεις που κρατά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού, έχει επιφέρει έντονη δυσαρέσκεια στον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του, σύμφωνα με έγκυρες πηγές!

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κυβερνητικά στελέχη θα περιοδεύσουν στα εκλογικά κέντρα του κ. Πτωχού στην Πελοπόννησο, ξεκινώντας με τον κ. Θεοδωρικάκο από την Λακωνία. Ηδη ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε την εκστρατεία στήριξης από την Καλαμάτα.

 

Γιατί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν στηρίζει την επιλογή του, ασχέτως αν, η πρόταση-παρέμβαση έγινε από τον Σαμαρα; Oι πληροφορίες λένε, ότι οι δημοσκοπήσεις της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν δικαιώνουν την επιλογή αυτή, γι΄αυτό ο Πρωθυπουργός κρατά αποστάσεις.

 

Είναι απορίας άξιο, γιατί ενώ έχεις ένα επιτυχημένο Περιφερειάρχη που θα σάρωνε και σε αυτές τις εκλογές, τον «αδειάζεις» και μάλιστα μετά από τις δημόσιες δηλώσεις του για την εκ νέου κάθοδό του.

 

  • Ποιος θα χρεωθεί την ενδεχόμενη ήττα του κ. Πτωχού; O Σαμαράς κρατά μια «βόμβα» στα χέρια του που κινδυνεύει να εκραγεί…
  • Aν θα πετύχει αυτή η «ζαριά» του Σαμαρά, θα το μάθουμε το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου…

ΧΒ