• Στην Κόρινθο βρέθηκε ο πρώην άσσος της Κορίνθου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, τον υποδεχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

Υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής που όλοι αναγνώρισαν ότι ήξερε καντάρια… μπάλα, διέθετε φαρμακερό σουτ και ηγετική προσωπικότητα!

Ο παλιός άσσος, μπορεί να αγωνίστηκε για μία μόνο σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά πρόλαβε να μείνει αξέχαστος στον κόσμο του τριφυλλιού τόσο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων !

 

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έπαιξε για ένα χρόνο και κέρδισε ένα πρωτάθλημα (10 συμμετοχές / 1 γκολ – 2 συμμετοχές στην Ευρώπη), αγωνίστηκε στην Κόρινθο από το 1991 μέχρι το καλοκαίρι του 1993 (47 συμμετοχές, 3 γκολ) και έκλεισε την καριέρα του στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ το τελευταίο εξάμηνο του 1993 (9 συμμετοχές – 1 γκολ / 5 συμμετοχές στην Ευρώπη).

 

Το περιστατικό στην Κόρινθο

 

Κατά τη διάρκεια ενός ματς της ομάδας του οπαδός της Κορίνθου καθύβριζε τον ίδιο αισχρά και τη γυναίκα του ασταμάτητα. Ο Λούπου δε συγκράτησε τα νευρά του, έφυγε από το γήπεδο με σπριντ, καβάλησε τα κάγκελα, χίμηξε πάνω στον οπαδό και τον έδειρε!