Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

O Nτάνουτ Λούπου στην Κόρινθο με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μιχάλη Τσιχριτζή

- Advertisement -
  • Στην Κόρινθο βρέθηκε ο πρώην άσσος της Κορίνθου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, τον υποδεχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

Υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής που όλοι αναγνώρισαν ότι ήξερε καντάρια… μπάλα, διέθετε φαρμακερό σουτ και ηγετική προσωπικότητα!

Ο παλιός άσσος, μπορεί να αγωνίστηκε για μία μόνο σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά πρόλαβε να μείνει αξέχαστος στον κόσμο του τριφυλλιού τόσο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων !

 

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έπαιξε για ένα χρόνο και κέρδισε ένα πρωτάθλημα (10 συμμετοχές / 1 γκολ – 2 συμμετοχές στην Ευρώπη), αγωνίστηκε στην Κόρινθο από το 1991 μέχρι το καλοκαίρι του 1993 (47 συμμετοχές, 3 γκολ) και έκλεισε την καριέρα του στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ το τελευταίο εξάμηνο του 1993 (9 συμμετοχές – 1 γκολ / 5 συμμετοχές στην Ευρώπη).

 

Το περιστατικό στην Κόρινθο

 

Κατά τη διάρκεια ενός ματς της ομάδας του οπαδός της Κορίνθου καθύβριζε τον ίδιο αισχρά και τη γυναίκα του ασταμάτητα. Ο Λούπου δε συγκράτησε τα νευρά του, έφυγε από το γήπεδο με σπριντ, καβάλησε τα κάγκελα, χίμηξε πάνω στον οπαδό και τον έδειρε!

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Αυτά είναι αρθρα πιασάρικα για τον sportdog του μπλογκ 😜Ο Λουποδιτης που τον λέγαμε τότε 😜Όλα τα μπαρ του Λουτρακιου τότε τον είχαν πελατη 😜Εντάξει καλό παιχτακι ήταν που λέει ο λόγος γνωστό όνομα την εποχή αυτή !Ηρθε σαν μπαλαδορος αλλά μας βγηκε μπουκαδορος 😜Είχε περάσει και από τον Κορυδαλλό στο κελί 33 μαλλον εκτός από την Παναθα ,μετά την Κόρινθο και στα τελευταία πήγε στο άλλο παραρτημα τον ΟΦΗ !Ενταξει ήταν από ότι λένε αρχηγός σπείρας τότε αλλά έκλεβε και στα αποδυτήρια από ότι έλεγαν πάντα οι κακές οι γλώσσες !!Αυτα τα ολιγα οι ποιο μεγάλοι τα γνωρίζουν αυτα απλώς να μαθαίνει και κανένας μικρός τους παλιούς τους σταρ !Αντε γεια μας

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Δεν πρέπει να το έστειλα το σχόλιο ας το ξαναγράψω πάλι !!Αυτα είναι πιασάρικα άρθρα για τον sportdog του μπλογκ 😜Λουποδιτης τον λέγαμε τότε τον Λουπου !!Τα μπαρ της εποχής στο Λουτρακι τον είχαν πελατη καλό τότε που έπαιζε στην Κόρινθο 😜🥃Για μπαλαδορος είχε έρθει αλλά μας βγηκε μπουκαδορος !!Ειχε πάει και από την ομάδα του» Κορυδαλλού «στο κελί 33 μαλλον 😜Εκτός από την Παναθα και την Κόρινθο έπαιξε και στο άλλο παραρτημα τον ΟΦΗ !!Εκτος από την σπείρα με κάτι πατριωτακια του Ρουμάνους είχαμε και στα αποδυτήρια κάτι σουφρώματα όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες 😜Αυτά οι λίγο μεγάλοι σαν τον Αντρικό τα γνωρίζουν αλλά τα λεμε για τους νέους να μαθαίνουν για τους σταρ του παρελθόντος !Αντε καλή εβδομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog