Μικροί και μεγάλοι στο Λουτράκι γνωρίζουν πολύ καλά τον Τάσο Φιλιάνδρα. Ο Τάσος ένα νέο και αγαπητό παιδί, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ευγενικός και μειλίχιος χαρακτήρας.

 

Όλοι στο Λουτράκι  έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τον Τάσο! Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος κατεβαίνει υποψήφιος στην αρκετά ανανεωμένη Παρέμβαση Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη και αποτελεί μέλος μια ομάδας νέων ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του δημάρχου για ανανέωση.

Ο Τάσος Φιλιάνδρας γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Γιος της Γεωργίας Σούκουλη και του Αθανάσιου Φιλιάνδρα, πρώην ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων (ΒΡ) στο Λουτράκι.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή Φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθηνών. Από την εφηβική του ηλικία, εργάστηκε σε επιχειρήσεις εστίασης του Λουτρακίου. Από το 2012, έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στο Loutraki Thermal Spa και σε ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό από την εφηβική του ηλικία καθώς υπήρξε μέλος στις ομάδες μπάσκετ του “Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ” και “Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου”.

Το όραμά του είναι ένας Δήμος πράσινος και βιώσιμος, με προσανατολισμό στην υγεία και την ευεξία, ένας Δήμος που θα μεριμνά για τις ευπαθείς ομάδες και θα εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Όπως λέει ο ίδιος:

“Έχουν ήδη γίνει πολλά! Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι η ευκαιρία μας, να δώσουμε χρώμα και ζωή σε έναν Δήμο σύγχρονο που έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται, έναν Δήμο που χαίρεσαι να ζεις και να εξελίσσεσαι!”.