Ταχύτατα και με συνοπτικές διαδικασίες  έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Θανάσης Μουζάκης, απαντώντας στον Χάρη Μαρίνη, ο οποίος το πρωί ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook 

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Χάρης Μαρίνης δεν είναι σημερινές!! 

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Θανάσης Μουζάκης, απάντησε και μάλιστα πολύ γρήγορα, γιατί άλλο η πολιτική αντιπαράθεση, άλλο οι αληθινή εικόνα και άλλο πράγμα η λάσπη! Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του στην αντιδημαρχία καθαριότητας, ο Θανάσης Μουζάκης τρέχει ολημερίς και κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του δήμου από άκρη σε άκρη. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αποτελεί γενική διαπίστωση. Ας γίνεται λοιπόν η πολιτική αντιπαράθεση στα πλαίσια της ευπρέπειας!

 

Δείτε την απάντηση του Θανάση Μουζάκη

Τώρα που κλείσαμε τους ανεμιστήρες…, η λάσπη εκσφενδονίζεται από τα πληκτρολόγια!

Οι άνθρωποι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας δυστυχώς, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με εικόνες όπως αυτές που απεικονίζονται στις φωτογραφίες – που ορισμένοι επιλέγουν να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτοπροβολή, προβολή της επιχείρησής τους και δυσφήμηση του έργου μας.
Άλλωστε, αν και συνήθως δεν απαντώ, ευτυχώς για όλους μας, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Οι φωτογραφίες δεν είναι σημερινές! – Το αποδεικνύουν τα στιγμιότυπα…
Είναι βέβαιο πως τις πρωινές κυρίως ώρες, κι όταν δεν έχει φθάσει ακόμη το απορριμματοφόρο, οι κάδοι να είναι γεμάτοι και έξω από αυτούς, πολλές φορές να παρατηρείται το φαινόμενο εναπόθεσης απορριμμάτων.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού και παρά τις γνωστές σε όλους μας ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δημοτική κοινότητα. Ας μην υποτιμάμε τους υπαλλήλους μας!

Εκείνοι που επιλέγουν να ανεβάζουν φωτογραφίες, ας κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου τους…. Τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ, κύριε πληκτρολόγε της καρέκλας, φροντίζουμε καθημερινά να κρατάμε τον Δήμο μας καθαρό καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες!

Εσείς που επαίρεστε ότι μπορείτε καλύτερα να αγωνιστείτε για την καθαριότητα του Δήμου μας, μήπως θα έπρεπε πρώτα να καθαρίσετε τα του γραφείου σας ώστε οι φωτογραφίες που βγάζετε να μην σας εκθέτουν;