Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ιστορικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, στη δημοτική βιβλιοθήκη στο Λουτράκι.

 

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού, μεταξύ φίλων της ομάδος.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη Γενική Συνέλευση ήταν:

  • Eκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Απολογισμός 2022-2023-Προϋπολογισμός 2023-2024
  • Δικαστικές εκκρεμότητες και λήψη αποφάσεων
  • Ενημέρωση για τη συντήρηση-βελτίωση του γηπέδου
  • Διάφορα Θέματα

 

Δύο σημαντικά θέματα ανέφερε ο Γιώργος Δέδες ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους ιδιώτες συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν προσφέρει τον οβολό τους για να μπορέσει αυτή η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να ξεμπλέξει με τις δικαστικές διαμάχες και τα χρέη που την ταλαιπωρούν τόσα χρόνια.

 

Ο Πρόεδρος Γιώργος Δέδες ανέφερε ότι υπάρχει έτοιμη μελέτη 120.000 ευρώ για την αποπεράτωση των εργασιών στο γήπεδο ενβτός του 2024. Η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου θα δοθεί από την Περιφέρεια και ίδιους πόρους.

 

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο δικηγόρος Περικλής Μπαλοδήμος αξιώνει αποζημίωση από την ομάδα ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου και συγκεκριμένα 476.000 ευρώ .

 

Για την ποδοσφαιρική πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, είπε πως έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες ποδοσφαιριστών με στόχο βεβαίως την επάνοδο στην Α κατηγορία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, κερδίζοντας στο γήπεδο των Εξαμιλίων, με σκορ 2-1 τον Αστέρα Koρίνθου

 

Το Νέο Διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ ΤΣΑΓΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΕΦΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ

 

ΜΕΛΗ 

ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΛΥΚΟΦΡΥΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΑΛΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΣΧΟΡΗΣ (ΤΣΑΝΑΣ)

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χ@ρα

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δύο θέματα έχω να πω.Πρωτον να νεφώσεις λίγο το κρασί του ο Πρόεδρος σε σχέσει με τον Δήμο και να βοήθειες να φτιαχτεί ο περιβάλλον χώρος και δεύτερον θεμα :Αμμαν ρε Περικλη τι ζητας μωρε αδελφεμου ασε να πατησει στα ποδιατης αυτη η ομαδα τοσα χρονια ταλαιπωριας.καλη συνεχεια.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλια 🏆🏆Καλή επιτυχία στον ιστορικό μας Ολυμπιακό Λουτρακιου και στην διοίκηση και τον πρόεδρο που αγωνιζετε για το καλό της ομάδας !!Αυτο που με παραξενεύει κάπως είναι ότι δεν ασχολούνται εκεί με τα διοικητικά παλαίμαχοι την ομάδας !!Συνηθιζετε γενικά παλαίμαχοι ομάδων να ασχολούνται στα διοικητικά !!Να μου πεις ηλικιακα οι παλαίμαχοι των ομάδων του Λουτρακιου δεκαετίας 70-80-90 είναι από 50 και βάλε και ισως δεν θέλουν να μπλέξουν με την καλή έννοια!!Αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει τίποτα στο παρασκήνιο ισως και ο Μιχάλης του μπλογκ ας με ενημερώσει !Καλη συνέχεια και να τον ξαναδούμε κάποτε σε μεγαλύτερες κατηγορίες

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Σε ένα άρθρο και ένα θέμα σοβαρό που αφορά την μεγάλη ομάδα του Λουτρακιου έχουμε τον γραφικο να κάνει τα τρέλα του !!Τι να του κάνω ετσι την βρίσκει !!Για να μην παρεξηγηθώ γράφοντας την μεγάλη ομάδα του Λουτρακιου για τον Ολυμπιακό ,και η άλλη ομάδα της πόλης ο ΑΟΛ έχει και αυτός 53 χρόνια ιστορία και τα τελευταία χρόνια και με τον φίλο μου τον Θωμά Καναβο έχει καταφέρει πολλά σε δύσκολες εποχές !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog