Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δήμος Λουτρακίου: Για ακόμη μια φορά φωτεινός προορισμός αθλητικών διοργανώσεων!

- Advertisement -
  • Στο πλαίσιο της σπουδαίας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής (Handgun I.P.S.C.) που διεξάγεται στην Κόρινθο από 18- 30 Σεπτεμβρίου και την όποια έχει αναλάβει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, 1.600 περίπου αθλητές, σημαντικός αριθμός κριτών και συνοδών διαμένουν στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων καθώς και της Κορινθίας.

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα αποφέρει αναμφισβήτητα ένα σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα στην περιοχή μας καθώς υπολογίζετται να προσεγγίσει 25.000 διανυκτερεύσεις από 61 Χώρες παγκοσμίως, και θα συμβάλλει στη θετική προβολή του προορισμού μας, η οποία είναι τεράστια.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι τον Δεκέμβριο 2022, είχε πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με εκπρόσωπους της Οργανωτικής Επιτροπής της Διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δυναμικής Σκοποβολής και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με αντικείμενο την υποστήριξη και την συμβολή του L.T.O και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με πολύτιμους αρωγούς και υποστηρικτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Κορινθίων και τον Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πλαισιώνει σε επίπεδο προβολής τη διοργάνωση με σκοπό να συνδράμει στην μεγιστοποίηση του αντίκτυπου για τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και για τον προορισμό συνολικά.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis δήλωσε πως: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των αθλητών και των αποστολών που συμμετέχουν σε μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει να ενισχύει τον ρόλο του ως αθλοτουριστικός προορισμός. Η προσέλκυση ενός μεγάλου αριθμού επισκεπτών στον τόπο μας επιφέρει αισθητά οικονομικά οφέλη στην εντόπια οικονομία και την προβολή του Δήμου μας στο εξωτερικό».

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω, πω, δεν εχει ματαγινει αυτο! Θριαμβευσαν ταυτοχρονως (για οσον αφορα τις ερωπα’ι’κες διοργανωσεις), με ισαριθμες, οσο και τεραστιες νικες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηνα’ι’κος και εχασε συγρονως και μαλιστα μες στην εδρα του, ο Ολυμπιακος! Προβλεπω πως ο,τι θα αναψοκοκκινησει, καθως και θα λυσσαξει αδελφε μου απο το κακο του, ο προεδρος – χοντρος!! Τασος

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλιια🏆🏆Καλησπερα αγαπητέ φίλε Τάσο !!Συμφωνο πάνω κάτω στα γραφόμενα σου !!Για να είμαι δίκαιος δεν έχω δει τα χτεσινά ματς λόγο εργασίας και είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο του Παο !!Ο Ολυμπιακός χτες έχασε από την επίθεση του από τις πολλες ευκαιριες που έχασε !!Στην άμυνα με ένα δώρο και ένα πέναλτι έφαγε 3 γκολ !!Τωρα σε βαθμό δυσκολίας είχε τον δυσκολότερο αντίπαλο !!Η ομάδα αντίπαλος του Παο έχει όνομα και ευρωπαϊκή πειρα αλλά φέτος δεν είναι σούπερ και η δυνατή αμυντικά ομάδα του ΠΑΟ βρήκε τον τρόπο να κερδίσει !Η ΑΕΚ αντίθετα με παίχτες έμπειρους στην Ευρώπη απέναντι σε μια ομάδα Αγγλική που δεν είχε εμπειρία δεν είχε να χάσει κάτι και δεν έχασε !!Ο ΠΑΟΚ παραλίγο να χάσει από την ποιο αδύναμη ομάδα !!Τωρα ο πρόεδρος ο αγαπημένος σου τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει εκεί στην ΟΥΕΦΑ να σέβονται τον Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό !!Κατα τα αλλά έχουμε τον Θεωδοριδη στην καλύτερη θέση στην ΟΥΕΦΑ τον ξευτυλα !!Ελπιζω να σε κάλυψα !Παντως Συνχαρητηρια έδωσα στις ελληνικές ομάδες για την βραδιά επιτυχίας στην Ευρώπη !!

  3. Για σου και σε εσενα, καλε και αγαπητε μου φιλε, Αντρεα! Μιας και επιθυμω, αλλα και θελω να ειμαι παντα δικαιος προς ολες και ολους (και πολυ δε περισσοτερο προς σε εσενα τον ιδιο!), να δεχτω πως ο,τι ο ανωθεν μου σχολιασμος, ητο κομματακι, θες ατοπος, θες ατυχης, θες ειρωνικος, θες περιπαικτικος, θες ακομη και ολιγον τι χαιρεκακος, αυτος. Εν παση περιπτωσει οπως αλλωστε και εσυ το αντιλαμβανεσαι και το καταλαβαινεις “πηγαινε” και στοχευε εις τον “προεδρο – χοντρο”, μα και συναμα και της Ελλαδος… πρωθυπουργο, και πολυ λιγοτερο ειχε να κανει με τον Ολυμπιακο, που ετουτη η κατα τα αλλα συμπαθεστατη, καθως και προσφιλης και υπεραγαπημενη σου ομαδα του λιμενος Πειραιως, στην συνεχεια θα “στρωσει” και θα βρει τον δρομο της και τον καλο της εαυτο, νομοτελειακως, αλλα και ετσι και αλλιως… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog