Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης Παντελέων υποψήφιος με τον Γιώργο Γκιώνη!

- Advertisement -

Ο Γιάννης Παντελέων δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθ΄ότι τυχγάνει πλήρους αναγνωσιμότητας όχι μόνο στο Λουτράκι, αλλά σε όλη την Κορινθία. Οι θέσεις ευθύνης που έχει υπηρετήσει με ιδιαίτερη επιτυχία σε αρκετούς δήμους του νομού, είναι το βαρύ βιογραφικό του Γιάννη και δεν δέχεται αμφισβήτησης από κανέναν.

Ο Γιάννης Παντελέων συνδυάζει την επιστημονική-τεχνοκρατική κατάρτιση με βαθιά δημοκρατικά χαρακτηριστικά και λόγω της 20ετούς εμπειρίας του σε καίρια πόστα του Δημόσιου Τομέα, γνωρίζει πολύ καλά πως ”δουλεύει το σύστημα” και αποτελεί ένα από καλά χαρτιά του συνδυασμού της Παρέμβασης Πολιτών.

Ο Γιάννης Παντελέων γεννήθηκε το 1962 και ζει στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος με την Πηνελόπη Καραθανάση και έχουν μία κόρη.

Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Εργοληπτικού Πτυχίου έργων πρασίνου από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με πλούσια θεματολογία που αφορά στις πολιτικές του αγροτικού τομέα και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, τη διαχείριση πρασίνου στον αστικό ιστό, την αποκατάσταση πυρόπληκτων περιοχών, τη διαχείριση αποβλήτων κ.ά., από αρμόδιους -καθ’ ύλην- φορείς όπως το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, το Αναπτυξιακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Μελετών & Έρευνας και Περιφερειακά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Από το 1992, εκτελούσε ιδιωτικά έργα πρασίνου και έως το 2004, διατηρούσε παράλληλα κατάστημα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων, στο Λουτράκι. Από το 2004 έως σήμερα υπηρετεί στον δημόσιο τομέα, σε Δήμους της Κορινθίας, και έχει προσφέρει από πολλαπλές θέσεις ευθύνης ως Προϊστάμενος Γραφείου Προγραμματισμού Ανάπτυξης Διαχείρισης Δασών και Μηχανοργάνωσης, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας & Προστασίας Περιβάλλοντος, Υπεύθυνος Ύδρευσης (των Δήμων Σολυγείας, Τενέας, Σαρωνικού και Άσσου-Λεχαίου), Υπεύθυνος Αδειοδότησης Χρήσης Νερού και Εκτέλεσης Έργων Αξιοποίησης Υδάτινων Πόρων και Υπεύθυνος Φυτοτεχνικών Έργων & Μελετών. Σήμερα, είναι υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κορινθίων με παράλληλα καθήκοντα στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας.

Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019 με την Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και η συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο και το έργο του Δημάρχου Γ. Γκιώνη. Η πολύτιμη εμπειρία του, αλλά και η πολυεπίπεδη τεχνογνωσία που διαθέτει, θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε καίρια ζητήματα για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως η διαχείριση των πόρων και ιδιαιτέρως του νερού, η διαχείριση του πρασίνου στο δομημένο και στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και ο σύγχρονος σχεδιασμός για την πολιτική προστασία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Γιάννης Παντελέων

Γεωπόνος
Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

τηλέφωνο επικοινωνίας :6977240278

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog