Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έγκλημα στο Λουτράκι! (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχουμε ΞΑΝΑΔΕΙ στον τόπο μας. Αντί να σταματήσουν στην εκσκαφή συνέχισαν το κτίσιμο σαν να μην τρέχει τίποτα!

Όπως θα δείτε  στις φωτογραφίες παρακάτω, τα συνεργεία πέταξαν τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ αρχαίους λίθους λες και είναι μπάζα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loutrakiblog κλιμάκιο της Αρχαιολογικής υπηρεσίας σε επίσκεψη  στην περιοχή Λιβαδάκι,(για τα έργα του ρέματος της Κατουνίστρας,)πάντα ελέγχει η αρχαιολογική υπηρεσία), έκπληκτοι ανακάλυψαν αρχαιολογικά ευρήματα υψίστης σημασίας,μέσα στο ρέμα.

Κατά την αυτοψία τους, παρακείμενα, είδαν πεταμένους τους αρχαίους τεράστιους λίθους οι οποίοι είχαν εξορυχθεί εκεί όπου φύτρωσαν έξι μεζονέτες!

Εσπευσμένα διατάχθηκε η διακοπή των εργασιών της οικοδομής και λόγω τη σοβαρότητας του θέματος η υπόθεση  έφτασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στην Τρίπολη, με σκοπό να αποφανθεί και στη συνέχεια να αποφασίσει το ΚΑΣ!!

Το ερώτημα που πλανάτε στην πόλη είναι ΠΟΙΟΣ είναι ο επιβλέπων μηχανικός…

 

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί!

Mifi

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έμενα απέναντι από το Καζίνο στου Σταύρου κοντά τον γεωπόνο. Νοίκιαζα ένα σπίτι εκεί και όταν έσκαβα για να βάλω κανένα λουλούδι είχε θραύσματα από αγγεία κοκκινα με μαύρο. Πολλά. Επίσης πιο πάνω μέσα σε ένα κτήμα έχει ολόκληρο αρχαίο τοίχο σε ύψωμα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται

  2. Και εμείς αναφέραμε τάφους στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας αλλά η αρχαιολογική υπηρεσία μαζί με τον εργολάβο που κάνει την οικοδομή πάνε νά τό πνίξουν το γεγονός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog