• Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μμ ο δήμαρχος Κορινθίων εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην Κόρινθο!
  • Περίπου 1500 άτομα έδωσαν το παρών!

Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση του κόσμου και εντυπωσιακός ο παλμός που θύμισε άλλες παλιότερες εποχές, τότε που ο κόσμος δεν ήταν αποστασιοποιημένος από τις πολιτικές συγκεντρώσεις και ξεχύνονταν στου δρόμους με σημαίες και συνθήματα.

 

Ηταν μια γιορτή! Γιατί οι εκλογές είναι γιορτή! Η γιορτή της Δημοκρατίας! Τα φαινόμενα τοξικότητας που παρατηρούμε ενίοτε σκεπάστηκαν το βράδυ της Τρίτης!

 

Ο Βασίλης Νανόπουλος ήταν ξεκάθαρος στο λόγο του:

 

«Δεν συμβιβάστηκα, δεν υπέκυψα σε εκβιασμούς, δεν έχω χορηγούς, δεν υποτάσσομαι, στηρίζομαι σε σας, τους πολιτες και όχι στα επιχειρηματικά συμφέροντα που με πολεμούν! Με πολεμούν γιατί δεν τους έκανα τα χατήρια.

Δεν θέλουμε μαζί μας όσους μας πρόδωσαν! Να μείνουν εκεί που πήγαν στον κ. Σταυρέλη! Και κείνος να πορευτεί με τους νεόκοπους υποψηφίους του. Εμείς έχουμε νέους ανθρώπους, το ψηφοδέλτιό μας είναι ανανεωμένο με καθαρά πρόσωπα που μπορούν να σας κοιτούν στα μάτια! Που μπορούν να ονειρεύονται για τον τόπο μας και να προσφέρουν έργο! Τους άλλους δεν τους θέλουμε μαζί μας.

Είχαν έμμισθες θέσεις, ψήφιζαν τα πάντα, όπως και ο. Σταυρέλης! Ολα τα ψήφισε και σήμερα λέει ότι η δημοτική αρχή έκανε λάθος! Εξαγγέλει έργα που ΘΑ κάνει, ενώ τα έχουμε ήδη κάνει ή τα έχουμε προγραμματίσει.» ανέφερε μεταξύ άλλων εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων!

 

Ο δήμαρχος παρουσίασε το έργο της δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε σε όσα έχουν δρομολογηθεί που μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί! Στη συνέχεια παρουσίασε τους 300 υποψηφίους του, δίνοντας το μήνυμα της νίκης !

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο Βασίλης Νανόπουλος κάλεσε τα δυο του παιδιά και η κόρη του κοιτούσε τον ουρανό (δηλαδή τη μητέρα της) με δάκρυα στα μάτια!

Ηταν η στιγμή που ρίγη συγκίνησης κατέκλυσαν όσους ήταν εκεί! Ηταν η στιγμή που όλοι αφιέρωναν τη βραδιά στην αείμνηση Κική Νανοπούλου. Ακολούθησαν τραγούδια και χορός, γιατί όπως προαναφέραμε η βραδιά ήταν γιορτινή!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ