Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Περιοδεία της Λαικής Συσπείρωσης στην Περαχώρα

- Advertisement -
  • Ο υποψήφιος δήμαρχος Μενέλαος Μενελάου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ασημακόπουλος, μαζί με κλιμάκιο της λαϊκής συσπείρωσης, επισκέφτηκαν την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη την Περαχώρα, συνοδευόμενοι από τον τοπικό σύμβουλο της λαϊκής συσπείρωσης Μιχάλη Λογοθέτη και εκ νέου υποψήφιο για το τοπικο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας ,με τη Λαϊκή Συσπείρωση .

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, συνομίλησαν με κατοίκους για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, τονίζοντάς τους οτι η Δημοτική Αρχή πρέπει να κατασκευάσει έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα , καθώς και μεγάλα έργα υποδομών.

Θετική εντύπωση αποκομίσανε από το λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας, μια κιβωτό πολιτισμού,που σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο,το οποίο πραγματικά τους εντυπωσίασε με τα εκθέματα του, που αυξάνονται από τις προσφορές ιστορικών αντικειμένων.

Κατόπιν επισκέφτηκαν το γήπεδο της Περαχώρας με αφορμή τις συζητήσεις που έγιναν με κατοίκους της περιοχής και με εκπροσώπους φορέων, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη μεγάλη καθυστέρηση (πάνω από 17 χρόνια) του έργου και τις εμφανείς παραλείψεις και κακοτεχνίες, όπως χαρακτηριστικά μετέφεραν.

Εξέφρασαν επίσης δυσαρέσκεια για υπηρεσίες που είχανε και τώρα έχει μπει κόφτης για παράδειγμα δεν υπάρχει ένας οδοκαθαριστής για όλη τη Περαχώρα.

Ο Μενέλαος Μενελάου συναντώντας μία παρέα νέων ανθρώπων, μέλη τοπικού συλλόγου, τους προέτρεψε το επόμενο διάστημα να ασχοληθούνε όλοι με την πυρασφάλεια και ειδικά με την πρόληψη, αποψίλωση κ.α.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog