Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα χωριά εμπιστεύονται Νανόπουλο

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος με το φυλλάδιο απολογισμού στα χέρια του, φυλλάδιο απολογισμού και νέου σχεδιασμού για κάθε κοινότητα ωστε όλοι να γνωρίζουν τι έγινε κυρίως αφού στο εργο βασίζεται ο Βασίλης Νανόπουλος διεκδικώντας ανανέωση εμπιστοσύνης, μιλά με τους κατοίκους χωρίς τυμπανοκρουσίες και συνεργεία καταγραφής βίντεο και φωτογραφίας, αναφέρει τα όσα έγιναν, αναλύει όσα σχεδιάζονται, έχοντας στο πλευρό του,  κι αυτή είναι μια παράμετρος πολύ σημαντική,  τους τοπικούς προέδρους. Οι συναντήσεις του Δημάρχου ξεκίνησαν την Τετάρτη από το Αγιονόρι,  τις Κλένιες και το Στεφάνι.

 

Από την παράταξη του Δημάρχου αναφέρεται σε δελτίο τύπου 

Τις συναντήσεις με τους κατοίκους των κοινοτήτων ξεκίνησε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, μια ημέρα μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου.

 

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ βρέθηκε στο Αγιονόρι, τις Κλένιες και το Στεφάνι. Συνάντησε τους κατοίκους και έχοντας στο πλευρό του τους τοπικούς προέδρους κ.κ Μενέλαο Σκούρτη, Τάκη Μπακλώρη και Γιώργο Ζούζα, συζήτησαν για τα ζητήματα του χωριού, για όσα έγιναν από το 2019 και για όσα σχεδιάζονται στην επόμενη θητεία.

Μάλιστα, ο δήμαρχος έδωσε στους κατοίκους φυλλάδιο στο οποίο αναφέρονται ακριβώς όσα έγιναν αλλά και εκείνα που σχεδιάζονται ώστε στην πράξη να μπορέσουν να διαπιστώσουν την παραγωγή έργου και βεβαίως αναλόγως να κρίνουν και να αποφασίσουν για τα επόμενα 5 χρόνια.

 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ως δημοτική αρχή έκανε πράξη την δέσμευση της «Δήμος για όλους», δέσμευση την οποίαν ανανεώνει σε αυτές τις εκλογές θεωρώντας κάθε σπιθαμή του δήμου Κορινθίων, κάθε χωριό, κοινότητα και οικισμό, σημαντικό, με ανάγκες αλλά και δυνατότητες.

 

Οι κάτοικοι αναγνωρίζουν στον δήμαρχο ευθύτητα, ειλικρίνεια και αλήθεια. Λέγονται όσα έγιναν και όσα μπορούν να γίνουν και όχι όσα θεωρητικά θα μπορούσε να πει κάποιος. Αναγνωρίζουν την παρουσία του στα χωριά τους μέσω της υλοποίησης του σχεδιασμού που είχαν την ευθύνη να πράξουν οι τοπικοί πρόεδροι και το έπραξαν με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τον τόπο τους.

 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι η παράταξη των δεσμεύσεων που υλοποιούνται, η παράταξη της συνέπειας.

 

Οι συναντήσεις με τους κατοίκους συνεχίζονται διότι μόνο έτσι, με το να αφουγκράζεσαι την κοινωνία μπορείς να είσαι καλός, χρήσιμος και αποτελεσματικός δήμαρχος για όλους. Και ο Δήμαρχος Κορινθίων έχει αποδείξει πως ακούει, συνεχίζει να το κάνει προκειμένου στην επόμενη 5ετία να γίνουν όσα, σε συνεργασία με το χωριό και τους τοπικούς προέδρους έχουν ενταχθεί στον σχεδιασμό.

 

Οι περιοδείες συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή στον Άσσο και Κάτω Άσσο, στις 20:00 στο καφενείο ΔΑΜΑΛΑ.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog