Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η υποκριτική στάση του κ.Σταυρέλη  

- Advertisement -
  • Με ανακοίνωση  πρωινή για τις χθεσινές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο Νίκος Σταυρέλης.

 

Καταγγέλει δημοτικούς συμβούλους για την απουσία τους και εγκαλεί την δημοτική παράταξη όταν ο ίδιος και η παράταξή του για 2 συνεδριάσεις, συνειδητά, απουσιάζει και παρίσταται μόνο στην 3η στην οποίαν εκ νόμου υποχρεούται!

Μιλάμε για υποκριτική στάση διότι στην ανακοίνωση ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αναφέρεται στους Κορινθίους που αναμένουν να ψηφιστούν καίρια θέματα. Τα ίδια θέματα βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη όμως και στις 2 προηγούμενες συνεδριάσεις του οργάνου στις οποίες η ΠΝΟΗ και οι 13 όπως λέει σήμερα σύμβουλοι της, δεν έδωσαν το παρών!

Η δημοτική αρχή, είναι γνωστό δεν διαθέτει πια πλειοψηφία. Η παρουσία της παράταξης Σταυρέλη είναι απαραίτητη για την υλοποίηση μιας συνεδρίασης. Η συνειδητή επιλογή απουσίας είναι δημοσίως καταγεγραμμένη από τον ίδιο. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται πολλούς μήνες τώρα.

 

Ο κ.Σταυρέλης αντί να απολογείται στους Κορίνθιους ,υποκριτικά μεταφέρει την ευθύνη στους συμβούλους της δημοτικής αρχής.

 

Οι δε υποψήφιοι σύμβουλοί του στα σχόλια τους με αναφορές τύπου “10 μέρες έμειναν για να μας αδειάσουν την γωνιά” επιδεικνύουν μια μορφή αλαζονείας ιδιαιτέρως ενοχλητική αφού έχουν προδικάσει την απόφαση του κόσμου, φερόμενοι ταυτόχρονα σε μια εκλεγμένη από τους πολίτες δημοτική αρχή, ωσάν αν έχει αρπάξει την εξουσία.

Κι αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο καταγράφονται αλλά και πρέπει να καταγράφονται!
.
Χ@ρα

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog