Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Απασφάλισε» ο Βασίλης Νανόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • «Απασφάλισε» ο δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Σοφικό.
  • Απίστευτα πράγματα,  τα οποία το loutrakiblog δεν αφήνει να πέσουν κάτω, αλλά κάνει ρεπορτάζ..( θα σας ενημερώσουμε σύντομα, μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα)

 

«Είμαστε δήμος για όλους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό! Δώσαμε ίσες ευκαιρίες σε όλους, και σε εργολάβους και σε προμηθευτές και σε δημότες.

 

Αυτή η στάση μου, δημιούργησε κάποια προβλήματα σε συμφέροντα που ήθελαν προνομιακά να εκμεταλλευθούν το δήμο. Είναι απέναντι, όλοι αυτοί, γιατί δεν τους έδωσα το δικαίωμα.

 

Δεν τους θελουμε όμως! Θέλω να είμαι δήμαρχος των πολιτών και όχι δήμαρχος των συμφερόντων! 

 

Εκείνος ο υποψήφιος που του πληρώνουν το εκλογικό κέντρο, του πληρώνουν έξοδα του προεκλογικού αγώνα, δέχεται από αυτούς τους φίλους του να κάνουν προσφυγές σε έργα του δήμου και να καθυστερούν με μια κατασκευαστική εταιρεία που έχουν συστήσει, ελπίζοντας ότι αν αλλάξει ο δήμος θα πάρουν τα έργα, έστω και αν είναι 4οι στην κατάταξη, να πάρουν τα  έργα έστω και αν προηγούνται άλλοι τρεις.

 

Με μένα δήμαρχο αυτά δε γίνονται. Δεν θα γίνουν ποτέ. Αν τολμούν ας το πουν και οι άλλοι υποψήφιοι. Αν χρειαστεί θα δώσουμε στη δημοσιότητα τα στοιχεία, ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι των υποψηφίων που κάνουν αυτές τις ενέργειες.», ανέφερε σε έντονους τόνους ο Βασίλης Νανόπουλος

 

https://youtu.be/TSabwcdqEbE

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog