Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό

- Advertisement -
  • Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, συνάντηση εργασίας μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού (L.Τ.Ο) και παρόντες εκ μέρους του Οργανισμού ήταν ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Καραβούλης, η Αντιπρόεδρος κα. Σοφία Φιλιππίδη, ο Γραμματέας, κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας, κ. Δημήτρης Βλάσσης και ο κ. Γιάννης Αλεξανδρής εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου. Στην συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Λ-Π-ΑΓ.Θ ήταν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης.

Τον κ. Δημήτρη Πτωχό συνόδευαν ως μέλη κυβερνητικού κλιμακίου, οι βουλευτές κα. Μαριλένα Σούκουλη, ο κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο κ. Γιάννης Καλλιάνος και η κα. Μαρία Συρεγγέλα. Επίσης οι νυν Αντιπεριφερειάρχες Ν. Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα και Αναστάσης Γκιολής , ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος Α.Ε κ. Σωτήρης Μουρίκης και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ο Πρόεδρος κ. Καραβούλης έκανε μία σύντομη παρουσίαση του L.Τ.Ο ο οποίος είναι ο επίσημος φορέας για την τουριστική προώθηση του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής και ένας από τους πρώτους Οργανισμούς Διαχείρισης Προορισμού που ιδρύθηκε στην Πελοπόννησο και απαρτίζεται από το σύνολο των επιμέρους τουριστικών φορέων και κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων που εδρεύουν στον Δήμο μας, αριθμώντας 320 περίπου ενεργά μέλη.

Μάλιστα λειτουργεί στα πρότυπα αντίστοιχων καταξιωμένων φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχοντας υλοποιήσει μεγάλο αριθμό έργων.

Ο κ. Πτωχός επιβράβευσε τον ρόλο που διαδραματίζει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και δεσμεύτηκε εάν εκλεγεί Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ότι θα ασκήσει τα καθήκοντα του με συνεργατικό πνεύμα προς όφελος όλων των Πελοποννησίων και με στρατηγικό σχεδιασμό έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η περιοχή της Κορινθίας στον τομέα του τουρισμού.

Επίσης θα αναπτύξει σχέση συνεργασίας για κοινές δράσεις, για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και για την επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν είναι και η υποστήριξη και λειτουργία του Κέντρου Πληροφορίων Τουριστών στον Ισθμό το οποίο έχει τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018 και σημειώνει τεράστια επιτυχία, αναδεικνύοντας την Πύλη της Πελοποννήσου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog