Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην Κόρινθο τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός

- Advertisement -

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχεται την Δευτέρα η Κόρινθος. Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Post του Τάσου Γκιολή θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Πτωχού υποψηφίου περιφερειάρχη της Ν.Δ Προφανώς η παρουσία των υπουργών και των στελεχών δεν στάθηκε ικανή να ενισχύσει επαρκώς την υποψηφιότητα και έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης…κατέρχεται.

Ο Τάσος Γκιολής ο οποίος ανακοινώνει την είδηση αναφέρει ως ώρα τις 19: το απόγευμα και χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό με κεφαλαία μάλιστα γράμματα ως αυριανό περιφερειάρχη.

Οι πληροφορίες του loutrakiblog λένε πως το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Πτωχού δεν είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο θα βρεθεί, ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί και τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο.

Γιατί μπορεί χρίσματα να μην υπάρχουν στους δημάρχους, η καλή συνεργασία και η στήριξη όμως είναι δεδομένες, άλλωστε στην τελευταία παρουσία Μητσοτάκη στην Κόρινθο και στην υποδοχή του από τον Βασίλη Νανόπουλο ο πρωθυπουργός είχε πει το χαρακτηριστικό «δήμαρχέ μου πάμε μαζί» και βεβαίως είχε δώσει την βοήθεια που ζήτησε ο δήμαρχος ώστε να ξεμπλοκάρει η παραχώρηση των μπαζωμάτων.

 

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog