Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σταυρέλης: Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή του τρομερού κ. Βορίδη; (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ κ. Νίκος Σταυρέλης, στην τοποθέτησή του, στις 29/12/2022, στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου καταφέρθηκε εναντίον της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε στη ΝΔ ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ Νίκος Σταυρέλης, για τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και τις Επιτροπές.

 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού, μίλησε για τις νομοθετικές ρυθμίσεις Βορίδη, την υποβάθμιση του ρόλου των δημοτικών συμβουλίων, την απόφαση του ΣτΕ (έκρινε αντισυνταγματικες τις αποφάσεις των δημοτικών επιτροπών) και επέμεινε για μια ακόμη φορά στην στάση της παράταξής του να μην συμμετέχουν σε δύο από τις 3 συνεδριάσεις. 

 

«Η τρομερή διάταξη του τρομερού κυρίου Βορίδη, που απαγορεύει στους επικεφαλής να φέρνουν θέματα προημερησίας, να τον ευχαριστήσουμε κιόλας!  Τον ευχαριστούμε πολύ τον αξιότιμο κύριο Βορίδη, …. που θα μας δώσει το δικαίωμα να φέρουμε θέματα στο τέλος της συνεδρίασης. Δεν έχουμε λόγο πλέον. Δεν λαμβάνονται υπόψιν τα όχι,λαμβάνονται μόνο τα ναι που είναι λιγοτερα!Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή;» ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρέλης.

 

Πρότεινε τα θέματα που ψηφίζονται στην Οικονομική επιτροπή (97% θετικά όπως ανέφερε), να έρχονται προς ψήφιση και στο δημοτικό συμβούλιο για να μην υπάρξουν «εκπλήξεις» στο μέλλον, αναφερόμενος φυσικά και υπονοώντας τις δικαστικές αποφάσεις που μπορεί να ακυρώσουν όλες τις αποφάσεις των δημοτικών επιτροπών άρα και της οικονομικής.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog