Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

O Δημοσθένης Γεωργόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Μαρία Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Ο Δημοσθένης  Γεωργόπουλος είναι από τους νέους υποψηφίους των συνδυασμών σε Λουτράκι και Κόρινθο που παρακαλάς να έρθει η μέρα των εκλογών για να πας να τον ψηφίσεις.

Γιος του αείμνηστου συμβολαιογράφου Παναγιώτη Γεωργόπουλου, με λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό ο Δημοσθένης δεν περνά απαρατήρητος όταν τον συναντάς.

Φωτεινό μυαλό, με επιστημονική κατάρτιση και μειλίχιο χαρακτήρα είναι τα τρία αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Ρεαλιστής και συνάμα λακωνικός δεν θα τον ακούσεις ποτέ να λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του τα πρότζεκτ που έχει αναλάβει στην δουλειά του αποδεικνύουν έναν επιτυχημένο και σοβαρό επαγγελματία.

Ο Δημοσθένης είναι μία από τις υποψηφιότητες που φέρνει έναν καθαρό  αέρα ανανέωσης στην πολιτική ζωή του τόπου και πρέπει να στηριχτεί.

 

Διαβάστε ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου συμβούλου:

 

𝚪𝚬𝛀𝚸𝚪𝚶𝚷𝚶𝚼𝚲𝚶𝚺 𝚫𝚮𝚳𝚶𝚺𝚯𝚬𝚴𝚮𝚺 γιος του Παναγιώτη Γεωργοπούλου του τέως Συμβολαιογράφου Λουτρακίου και της Αριστούλας Πελένης συνταξιούχου ιστορικού Τέχνης .

Έχω δυο αδέρφια τον Θεόδωρο Γεωργόπουλο ,νυν Συμβολαιογράφο Λουτρακίου και την Νίκη Γεωργόπουλου δικηγόρο.
Γεννήθηκα το έτος 1990 και μεγάλωσα στο Λουτράκι. Φοίτησα στο πανεπιστήμιο του Greenwich Πολιτικός μηχανικός και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στην σεισμολογία .

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη μας το Λουτράκι και τα Χανιά .

Είμαι ο μελετητής και ο Μηχανικός των δυο μεγαλύτερων κατασκευαστικών πρότζεκτ που έχουν ξεκινήσει στην πόλη μας συνολικής επιφάνειας 4500 τμ με προϋπολογισμό 7.000.000 ευρώ.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να συνδράμω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον Δήμο μας. Στόχος και φιλοδοξία μου είναι να αναπτυχθεί ενεργειακά ο Δήμος δίνοντας προτεραιότητα στην πράσινη ενέργεια και στην βελτιστοποίηση των δημοτικών έργων με αύξηση της ποιότητας κατασκευής ,μείωση του κόστους και αποφυγή της σπατάλης του δημοτικού χρήματος .

Ζήτω την ψήφο σας για να αλλάξουμε την όψη και την μοίρα της πόλης μας μαζί με την Δύναμη Δημιουργίας και την Μαρία Πρωτοπαππά!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog