Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Βασίλης Λιαντινιώτης υποψήφιος με τον Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -

Ο Βασίλης Λιαντινιώτης ο άνθρωπος που έδωσε χαρά στην τρίτη ηλικία στο Λουτράκι κατεβαίνει υποψήφιος με την Παρέμβαση Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη.

Ο Βασίλης Λιαντινιώτης πατέρας της Χρύσας Λιαντινιώτη διακεκριμμένης νευρολόγου με τεράστιο κοινωνικό έργο είναι ιδιαίτερα δραστήριος ως πρόεδρος  στα ΚΑΠΗ Λουτρακίου.

Τα ΚΑΠΗ Λουτρακίου και γενικότερα η τρίτη ηλικία στο Λουτράκι χρίζουν την βοήθεια και την σημασία μας. Ο Βασίλης Λιαντινιώτης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, άλλαξε  το τοπίο και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι απόμαχοι της ζωής βρήκαν να κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα στην ζωή τους. Είναι κοινό μυστικό και τα οποία με τις παρεμβάσεις του θυμίζουν παλιές χρυσές εποχές!

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δήλωσε:

Από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Λουτρακίου-Περαχώρας στόχος μου ήταν η αναβάθμιση και ο εκσυχρονισμός των παροχών του στους συνδημότες μου.
Με την εγκάρδια στήριξη του δημάρχου μας κ. Γιώργος Γκιώνης καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε πλήθος δράσεων, εκδηλώσεων και εκδρομών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Ευχαριστώ ξανά δημόσια τον κ.
Δήμαρχο κ. Γκιώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τη βοήθεια που πρόσφερε όλο αυτό τον καιρό.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog