Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δημοτικές εκλογές 2023 :Τώρα ζυγίζονται οι επικεφαλής των συνδυασμών

- Advertisement -

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές και τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, το μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων-όπως μας έχει δείξει η ιστορία-έχει αποφασίσει ”που θα το ρίξει”.

Στα μικρά χωριά και τους οικισμούς που είναι λιγοστοί οι σταυροί το τοπίο είναι ήδη ξεκαθαρισμένο εδώ και καιρό. Την τελευταία εβδομάδα ξεκαθαρίζει το τοπίο σε κεφαλοχώρια, κωμοπόλεις και μικρές πόλεις.

Σε  δήμους με μεγάλο πληθυσμό, όπως η Κόρινθος, το εκλογικό παιχνίδι είναι λίγο διαφορετικό από τα μικρότερα αστικά κέντρα.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γίνεται να πλησιάσουν, να προσεγγίσουν το σύνολο των ψηφοφόρων και προσπαθούν να επικοινωνήσουν την υποψηφιότητά τους μέσω ΜΜΕ,social media κτλπ.

Όσο ικανός και παραγωγικός να είσαι, δεν μπορείς να μιλήσεις, να χαιρετήσεις 30,000 ανθρώπους, είναι φύσει αδύνατο.

Το κυρίαρχο φαινόμενο τώρα που παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα, είναι ότι διανύουμε την εβδομάδα που ”ζυγίζονται” οι επικεφαλής των συνδυασμών.

Ότι ήταν να φέρουν στον συνδυασμό οι υποψήφιοι σύμβουλοι, το έχουν φέρει.

Τώρα μετράει το βάρος του αρχηγού και αυτόν κρίνουν στην τελική οι ψηφοφόροι.

Η προσωπική μου άποψη επίσης είναι ότι εξαγγελίες τύπου, ψηφίστε με να κάνω μόνο τον δήμαρχο και όλα τα υπόλοιπα να τα κουμαντάρουν οι συνεργάτες μου(ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ;) είναι αποδεδειγμένα ΛΑΘΟΣ αφού ο ψηφοφόρος θέλει να γνωρίζει ποιός θα τον διοικήσει.

Όπως και να’χει, σε 4 μέρες οι πρώτες απαντήσεις από το εκλογικό σώμα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Mifi

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog