Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα σχολεία της Περαχώρας και το Γυμνάσιο Ισθμίων κοντά στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

- Advertisement -
  • Το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρέλαβε και προωθεί τα είδη που συγκεντρώθηκαν κατά την κοινή δράση συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημυρροπαθείς της Θεσσαλίας που συνδιοργανώθηκε από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο Περαχώρας και το Γυμνάσιο Ισθμίας, οι οποίοι, για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στη σχετική έκκληση για την προσφορά ειδών για την ανακούφιση των χρηζόντων βοηθείας Συνανθρώπων μας.

Η Προισταμένη του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας κ. Βουδούρη Αγγελική, απευθυνόμενη στα παιδιά τόνισε την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης στους Συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρήζουν βοηθείας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και την ευρύτερη και σημαντική προσφορά του Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Ευχαριστούμε θερμά τις Διευθύνσεις των συνεργαζομένων σχολικών μονάδων για την άψογη συνδιοργάνωση και την εξαιρετική τους συνεισφορά, τους εκπαιδευτικούς, ειδικότερα τη Γυμνασιάρχη κ. Παναγιώτα Στάμου που από τη νέα θέση της συνεχίζει την εξαιρετική συνεργασία της που ξεκίνησε από την περίοδο που υπηρετούσε στην Περαχώρα, τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και τους γονείς τους για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog