• Με την χθεσινή της κεντρική ομιλία στο Λουτράκι, η Μαρία Πρωτοπαππά ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία στην πρωωτεύουσα του δήμου!
  • 30 χρόνια πίσω μας γύρισε, τότε που οι οπαδοί των κομμάτων, κόρναραν, κρατούσαν σημαίες και κολλούσαν αφίσες, τις εποχές με σπινιαρίσματα έξω από τα αντίπαλα προεκλογικά κέντρα, προεκλογικές ομιλίες του ΘΑ!

 

Τα ίδια έγιναν το 2019 κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Κώστα Λογοθέτη στην Περαχώρα, όταν οπαδοί της πέρασαν μέσα από τη συγκέντρωση, έφτυναν και χλεύαζαν!

 

H «άφθαρτη» πολιτικός, που δεν συμμετείχε σε κανένα «έγκλημα» του παρελθόντος μίλησε! Για όλα όσα την πονούν, για όλα όσα έγιναν λάθος, επί διοικήσεων Παύλου Παύλου και Γιώργου Γκιώνη όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, συμμετείχε σε επιτροπές, στην Τουριστική, αλλά δεν είχε καμμία ευθύνη! Για τίποτα!

 

 

Συνέχισε το λόγο της για την επόμενη μέρα, επιρρίπτοντας ευθύνες στο δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και τα «χρόνια απραξίας» που όμως η ίδια ήταν αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, μάλιστα αντ’ αυτού και μάλιστα με ευνοημένους οικονομικά μέσω αναθέσεων συγγενείς της!

 

Υποσχέθηκε ότι την επόμενη μέρα θα είναι δήμαρχος για όλους τους δημότες, ότι θα έχει το τηλέφωνό της ανοιχτό για όλους. Ασχετα αν με ανακοινώσεις της έχει απειλήσει με μηνύσεις και εκδιωγμό στη Γερμανία όσους έχουν δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν την ψηφίζουν!

 

«Ξεκινάμε δουλειά τη Δευτέρα το πρωί». Ας της πει κάποιος ότι ακόμα και αν εκλεγεί,θα αναλάβει το Γενάρη του 2024!

«Καλημέρα κύριε Γκιώνη» είπε καταλήγοντας….

 

Παρουσίασε τους υποψηφίους της , ενώ βεγγαλικά πλημμύρισαν τον ουρανό! Στο τέλος της ομιλίας στήθηκαν χοροί και τραγούδια! Δεν καταλάβαμε αν κρίθηκε χθες το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. «Το σεμνά και ταπεινά που ευαγγελίζεται», μάλλον δεν είχε θέση στη χθεσινή ομιλία…

 

Λίγο πριν κομβόι αυτοκινήτων κορνάροντας με αφίσες στα καπό,(απαγορεύεται δια ροπάλου από το Νόμο)  προοριζόταν για την ομιλία της στην Περαχώρα που δεν ηταν και τόσο επιτυχημένη! Από τη δεκαετία το 90 είχαμε να δούμε τέτοιες εικόνες, τις επανέφερε η Μαρία. Παλαιοκομμαικές τακτικές που απωθούν τους ψηφοφόρους! Τα βεγγαλικά ήταν ευγενική προσφορά των χορηγών;; Δεν είναι έτσι οι εκλογές! δεν είναι επίδειξη πλούτου! Ο κόσμος θέλει προτάσεις, θέλει κοστολογήσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων. Πράγματα που η Μαρία ξέχασε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και την ομιλία της.

 

Το Λουτράκι ξέρει τι πρέπει να κάνει!

Καλή επιτυχία Μαρία Πρωτοπαππά!