Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιώργος Δέδες: Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αλλάξουμε εμείς!

- Advertisement -

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Γιώργο Δέδε  με τον  Πέτρο Τατούλη

 

Γιώργο Δέδε είσαι αρκετά γνωστός στο Λουτράκι καθώς είχες μια επιτυχημένη θητεία σαν αντιδήμαρχος με την δημοτική αρχή Λογοθέτη. Αυτή την στιγμή όμως είσαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και υπάρχουν Κορίνθιοι που δεν σε ννωρίζουν. Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου,την οικογένειά σου,το επάγγελμά σου.

 

Γεννήθηκα και ζω στο Λουτράκι με την οικογένεια μου έχοντας αποκτήσει τρία πανέμορφα κοριτσάκια. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ψύξης-θέρμανσης και κλιματισμού έχοντας κατάστημα στο χώρο του Λουτρακίου με ευρύτερη δράση σε όλη την Κορινθία.

Παράλληλα τα τελευταία δέκα χρόνια έχω και μια εταιρία που ειδικεύεται στην συντήρηση-αναγόμωση πυροσβεστικών μέσων.

Γιώργο Δέδε,γιατί υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη και όχι με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κύριο Κουτσούλη καθώς είναι τοις πάσι γνωστό ότι είσαστε μέλος του κόμματος.Τι συνέβη με σας όπως και πολλά στελέχη της Κορινθίας;Γιατί δεν στηρίξατε την επιλογή του κόμματος;

Νομίζω Μιχάλη, ότι η ηλικία μας δικαιολογεί μια τελείως διαφορετική λογική για την επιλογή προσώπων στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Πρόσωπα τα οποία βλέπουν χωρίς παρωπίδες το μέλλον του τόπου, συνδυάζοντας και συγκλίνοντας κάθε τι αξιόλογο κάθε τι δυνατό και χτίζοντας το πάνω σε γερές βάσεις, σε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Αυτός είναι ο Πέτρος ΤΑΤΟΥΛΗΣ.

Αυτό και μόνο αυτό ήταν ο λόγος που αποφάσισα να πορευτώ μαζί του. Όσον αφορά τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και του κ. Κουτσούλη, θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη επιλογή η οποία όμως κάπως άργησε να εμφανιστεί.

 

Τα τελευταία χρόνια έχεις αναλάβει πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου.Πως ασχολήθηκες με το ιστορικό σωματείο της πόλης; Τι γίνεται με την ανάπλαση του γηπέδου και ποιοί είναι οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδος την φετινή περίοδο;

Η αλήθεια είναι ότι αναλάβαμε το 2016 την ομάδα σε μία κατάσταση αποσύνθεσης μαζί με μια παρέα φίλων και ο στόχος ήταν η ανάπλαση του γηπέδου ξεκάθαρα.

Το γήπεδο είναι και το 60 με 70 τοις 100 έτοιμο μετά την προγραμματική σύμβαση που υπογράψαμε με την περιφέρεια το 2018 με τον κύριο Τατούλη, τότε περιφερειάρχη, και ευελπιστούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα με τη βοήθεια του ξανά να το τελειώσουμε.

Αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται πάρα πολύ καλά στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ευελπιστούμε ότι φέτος η άνοδος στην Α κατηγορία θα είναι η ανταμοιβή για τους κόπους τους δικούς μας και των παικτών.

Τα συνεργεία έχουν αποχωρήσει εδώ και μήνες από τα φράγμα του Ασωπού,τα ποτάμια χύνουν το νερό στη θάλασσα και οι αγρότες δεν έχουν νερό να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.Τι προτίθεται να κάνει η νέα περιφερειακή αρχή με το σοβαρό θέμα της λειψυδρίας;

Πρώτη προτεραιότητα του Πέτρου Τατούλη και της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ είναι η διαχείριση των υδάτων πόρων ειδικότερα στην Κορινθία ξέρουμε όλοι τα προβλήματα που ήδη έχουν δημιουργηθεί με τους αγρότες αλλά και τα πλημμυρικά έντονα φαινόμενα που απειλούν την περιοχή μας.

Μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι να τελειώσουν όλα αυτά τα έργα. Θα πρέπει να εστιάσουμε και κάθε άλλη δυνατή παρέμβαση για την θωράκιση κάθε πόλης από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

 

Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα μια μεγάλη κυβερνητική προσπάθεια να στηριχθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός. Στον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη συμμετέχουν και υποψήφιοι δεξιάς απόχρωσης. Τι λένε οι δεξιοί συνυποψήφιοί σας για όσα γίνονται στην ΝΔ και εν τέλει θεωρείτε καλή ή κακή για τον συνδυασμό σας την πλήρη ταύτιση του Δημήτρη Πτωχού με την ΝΔ;

Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι το 2023 δεν είναι εύκολο να χειραγωγείς ανθρώπους με αυτό τον τρόπο που θέλει να κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο συνδυασμός του κυρίου Πτωχούς.

Κάθε ορθά σκεπτόμενος νεοδημοκράτης προφανώς και δεν επηρεάζεται από αυτές τις κραυγές που ακούγονται από το στρατόπεδο του κυρίου Πτωχού.

Και πιστέψτε με είναι πολλοί αυτοί. Έχοντας κριτήριο κι αυτοί το καλό του τόπου νομίζω ότι την Κυριακή θα επιλέξουν αυτό που πρέπει και όχι αυτό που τόσο ‘άτσαλα και άγαρμπα’, τους υποδεικνύεται.

Έχεις περάσει από την τοπική αυτοδιοίκηση σε θέση ευθύνης και γνωρίζεις πως δουλεύει το σύστημα.Τι πρέπει να αλλάξει για να ξεφύγουμε από την γραφειοκρατία;

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αλλάξουμε εμείς.

Αν δεν αλλάξουμε εμείς δε γίνεται αλλάξει τίποτα και σε ό,τι αφορά την γραφειοκρατία. Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι για την κατασκευή έργων και υλοποιήσει του προγράμματος μας σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αλλά και για την διαχείριση καθημερινότητας.

Είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Η αλλαγή πρέπει να έρθει από μας από εμάς τους ίδιους.

 

Με το χέρι στη καρδιά,σε περίπτωση εκλογής σου στο περιφερειακό συμβούλιο,ποιά είναι η πρώτη προτεραιότητα του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Δέδε;

Αν όλα πάνε καλά και μου δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσω την Κορινθία στο περιφερειακό συμβούλιο θα ήθελα να κινηθώ δυνατά σε τρεις άξονες. Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και η κοινωνική πολιτική.

Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη. Καλή επιτυχία φίλε!

mifi

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog