Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Αρχαία Κόρινθος δείχνει σε όλους μας πως γίνονται οι εκλογές.

- Advertisement -

Στο αγαπημένο χωριό, την ξακουστή ανά τους αιώνες (Αρχαία) Κόρινθο είδαμε μία κίνηση που συνοδεύτηκε από φωτογραφία, που μας έδωσε κουράγιο με όλα αυτά που συμβαίνουν και ήρθε να ομαλοποιήσει λίγο, το θερμότατο κλίμα των  δημοτικών εκλογών στην Κόρινθο. Εντάξει λόγω μεσογειακού ταπεραμέντου ανάβουμε εύκολα και είναι κατανοητό μέχρι ένα σημείο.

 

Οι εκλογές δεν είναι πόλεμος ,είναι η μέρα που γιορτάζει η δημοκρατία και εκφράζεται η θέληση των πλειοψηφίας των κατοίκων.

Δύο υποψήφιοι των κυριάρχων συνδυασμών του δήμου Κορινθίων έκατσαν δίπλα δίπλα και έβγαλαν χαμογελαστοί μια  φωτογραφία για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι ”αντίπαλοι” μόνο για μία μέρα αλλά πάντα μαζί για την πρόοδο και το καλό του χωριού αλλά και του δήμου.

Ο Γιάννης Τσέλιος(Συμμαχία Πολιτών) και ο  Βαγγέλη Γεωργακόπουλος(Πνοή Δημιουργίας) δείχνουν πως διεξάγονται  οι εκλογές στην Αρχαία Κόρινθο.

Όμορφα και πολιτισμένα γιατί οι εκλογές είναι στην πραγματικότητα η μοναδική  μέρα που όλοι είναι ίσοι και όταν διεξάγονται όπως στην Αρχαία Κόρινθο είναι ο ορισμός της γιορτής της δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια παιδιά ,είχαμε ανάγκη από μία τέτοια κίνηση σήμερα.

mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog