Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΕΚΛΟΓΕΣ-Πετρίτσης-Δέδες: Να μην χαθεί η ευκαιρία

- Advertisement -

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή 15-Οκτωβρίου 2023 καθόσον κανένας συνδυασμός δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το επιθυμητό 43%

 

Το αποτέλεσμα  αυτής της εκλογικής αναμέτρησης , μετά την ανακοίνωση από το Πρωτοδικείο Κορίνθου  των ψήφων προτίμησης σε κάθε υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο δίνει σε  εκλόγιμες θέσεις στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο,  εφόσον ο συνδυασμός “ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” του υπ.Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη κερδίσει τις εκλογές,  2  συμβούλους από το Δήμο μας.

 

Τον Γιώργο Πετρίτση και τον Γιώργο Δέδε.  

 

Αποτελεί πιστεύουμε ευτυχή συγκυρία δύο πρόσωπα που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε  επαγγελματικά στο Δήμο μας,  να εκλεγούν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο .

 

Σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή μη εκλογής του συνδυασμού μας,  ο Δήμος μας δεν θα έχει καμία εκπροσώπηση από μεριάς πλειοψηφίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Οφείλουμε όμως να εξάρουμε και τον πολύ αξιοπρεπή αγώνα που διεξήγαγαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι από το Δήμο μας στο συνδυασμό και έλαβαν σημαντικό αριθμό ψήφο και πιο συγεκριμένα τον  Φάνη Σιτέ , την Ολγα -Ρόζμαρι Μπεκιάρη – Μπίσδα και την Θεοδώρα Φιλάνδρα .

 

Είναι βέβαιο ότι ο καθένας και η καθεμιά τους θα διαδραματίσουν πρωταγωνστικό ρόλο σε θέματα της Περιφέρειας που αφορούν τον Δήμο μας ( και όχι μόνο ) και έχουν σχέση με την  αρμοδιότητα τους .

 

Τα νέα κονδύλια του Ταμείου Ανακάμψης , του νέου  ΕΣΠΑ είναι μια τεράστια ευκαιρία για την Πελοπόννησο , για την Κορινθία και για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων .

 

Ειναι ευκόλως κατανοητό ότι όταν δύο πρόσωπα από  το Δήμο μας είναι μέσα στο συμβούλιο,  μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά .

 

  • Ομως για να γίνει λίγο πιο κατανοητό θα πρέπει να επισημανθεί ότι η παρουσία του Γιώργου Πετρίτση στο Περιφερειακό Συμβούλιο , έφερε αποτελέσματα  τα προηγούμενα χρόνια με  πολλά σημαντικά έργα για το  Δήμο μας . Πιο συγκεκριμένα :

 

Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Λουτρακίου με προυπολογισμό 5.700.000 ευρώ

-Κατασκευή ισόπεδων κόμβων Λουτρακίου   με προυπολογισμό 1.000.000 ευρώ

-Aνασκαφική έρευνα στην Κατουνίστρα για 10 συναπτά χρόνια με προυπολογισμό 300.000 ευρώ

-Κατασκευή Λυκείου Λουτρακίου με προυπολογισμό 4.300.000 ευρώ

-Κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος στη Κυρά Βρύση με προυπολογισμό 3.400.000 ευρώ

-Κατασκευή νέου  χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου με προυπολογισμό 200.000 ευρώ

-Παρεμβάσεις στην επαρχιακή οδό Περαχώρας-Λίμνης Βουλιαγμένης με προυπολογισμό 1.400.000 ευρώ

-Παρεμβάσεις στο εθνικό δίκτυο του Ισθμού , στο Καλαμάκι και στους Αγίους Θεοδώρους με προυπολογισμό 900.000 ευρώ

-Παρεμβάσεις στην Εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου με προυπολογισμό 4.000.000 ευρώ

-Προστασία και ανάδειξη του Αρχαίου Διόλκου με προυπολογισμό 3.100.000 ευρώ

 

 

Απευθύνουμε λοιπόν  κάλεσμα σε όλους τους Δημότες του Δήμου μας, τόσο αυτούς που μας στήριξαν την προηγούμενη Κυριακή όσο και αυτούς που είχαν άλλη επιλογή,   να συνεκτιμήσουν αυτή την ευτυχή συγκυρία και τους καλούμε όλους να στηρίξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό

“ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ “.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς συμπολίτης μας  από αυτό το κάλεσμα.

Αποτελεί επιλογή ευθύνης για το μέλλον του τόπου μας.

Η ψήφο σας την Κυριακή θα είναι ψήφος για ολόκληρο τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων .

 

 

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Γιώργος Πετρίτσης  

Γιώργος Δέδες

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ανακοινωθηκε χτες, με πρωτοβουλια του υποψηφιου (κατεταγει τριτος), δημαρχου Αθηναιων με την στηριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του κυριου Κωστα Ζαχαριαδη, η συμπρσξη, η συμπορευση και η συνεργασια του με τον αντιστοιχο υποψηφιο (κατεταγη δευτερος), του ΠΑΣΟΚ, τον κυριο Χαρη Δουκα, προκειμενου να διεκδικησει με καλες πιθανοτητες αυτος ο δευτερος, τον εν λογω δημο, απεναντι στον μεχρι σημερα, παντοδυναμο, πανισχυρο και κατα τα φαινομενα, ακαταβλητο, αλλα επισης και ακλονητο φαβορι, για τον προαναφερθεντα δημο, τον Κωστα Μπακογιαννη της ΝΔ. Με αφορμη λοιπον αυτο το γεγονος και οχι μονο, θα ηθελα (αν τυχον μας διαβαζει, αυτος), να θεσω δια μεσω του “Loutrakiblog”, ενα ευθυ, οσο και απλο και ξεκαθαρο ερωτημα προς τον προεδρο του ΠΑΣΟΚ: Αξιοτιμε κυριε Νικο Ανδρουλακη, φανταζομαι πως πληροφορηθηκατε, αλλα και θα ειδατε την κινηση καλης θελησης προς το κομμα σας, απο την πλευρα του ΣΥΡΙΖΑ (και διχως φυσικα αυτος ο δευτερος να εχει και να ωφεληθει απ’ αυτο η και διχως να προσδοκα να κερδισει και τιποτα το οτιδηποτε), για οσον αφορα την στηριξη του υποψηφιου σας, για τον β’ γυρο των αυτοδιοικητικων εκλογων, στον δημο της Αθηνας. Εσεις με την σειρα σας, κυριε Ανδρουλακη, εχετε την επιθυμια και την βουληση η και προτιθεστε, στο να προβειτε, σε μιαν αντιστοιχη κινηση καλης θελησεως, για παραδειγμα, για οσον αφορα την περιφερεια Πελοποννησου, προκειμενου να παρασχεται με την σειρα σας, στηριξη οχι σε καποια οιαδηποτε κομματικη και δη συριζα’ι’κη (προς Θεου!), υποψηφιοτητα (μην φοβαστε, δεν σας ζηταμε κατι τετοιο), αλλα σε μιαν απολυτως ελευθερη, ακηδεμονευτη και ανεξαρτητη υποψηφιοφητα, οπως εν προκειμενω ειναι αυτη του κυριου Πετρου Τατουλη. Θα την στηριξετε λοιπον, κυριε Προεδρε του ΠΑΣΟΚ, την υποψηφιοτητα Τατουλη για την περιφερεια Πελοποννησου, ναι η οχι, η θα ριξετε και εσεις, και για μιαν ακομη και πολλοστη φορα “νερο στον μυλο της δεξιας” (οπως παρομοιως το εχει ως συνηθειο και επιδιδεται εις το να πραττει κατι τετοιο, διαρκως, μονιμως και συνεχως, αλλα ακομη και επι σειρα ετων, και το Κομμουνιστικο Κομμα της Ελλαδος, δυστυχως), αποτελωντας ετσι και κατ’ αυτον τον τροπο, το ετερο της, δεκανικη? Ε, κυριε Νικολάτση Ανδρουλάτση (οπως ενδεχομενα αλλωστε, θα σας ελεγαν και θα σας αποκαλουσαν “τα κοπελια και οι συντεκνοι” και εις σε ετουτη, την γενετειρα σας, την λεβεντογεννα Κρητη)… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog