Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Διάγγελμα Νετανιάχου: Η μοίρα μας κρέμεται από μια κλωστή – «Η Χαμάς χειρότερη και από το ISIS»

- Advertisement -

«Βάλαμε στην άκρη τις διαφορές μας για να πολεμήσουμε έναν εχθρό χειρότερο και από το ISIS», ανέφερε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε νέο του διάγγελμα προς τον λαό του Ισραήλ, με το οποίο ανακοίνωσε τη νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας της χώρας, το Πολεμικό Συμβούλιο που θα αντιμετωπίσει τη Χαμάς.

Μιλώντας στο πλευρό των Μπένι Γκαντζ και Γιόαβ Γκάλαντ, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου τόνισε ότι «αφήσαμε όλες τις άλλες έγνοιες μας στην άκρη, γιατί η ισορροπία στη χώρα μας κρέμεται από μια κλωστή», εξηγώντας τη σημασία του πολέμου κατά της Χαμάς.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ, δήλωσε ότι το Ισραήλ «είχε να βιώσει τέτοια βαρβαρότητα από το Ολοκαύτωμα». Από τη μεριά του, ο αρχηγός του κόμματος Εθνικής Ενότητας, Μπένι Γκαντζ, δήλωσε ότι «στεκόμαστε εδώ ώμο με ώμο για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Λαέ του Ισραήλ, αφοσιωνόμαστε στον κοινό στόχο».

 

«Θα τελειώσουμε τη Χαμάς, όπως τελειώσαμε και το ISIS. Ο λαός του Ισραήλ είναι ενωμένος, όπως και η κυβέρνησή του. Κάθε μέλος της Χαμάς θα είναι νεκρό», είπε μεταξύ άλλων ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog