Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Γκιώνη για την εκλογική νίκη

- Advertisement -
  • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, πιστέψατε σε όλους εμάς και μας δώσατε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Σε αυτό το ταξίδι, συνεχίζουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε καθημερινά για να πάμε τον Δήμο μας δυναμικά μπροστά, στη θέση που αξίζει στην ιστορία του τόπου μας.

Τα χρόνια που πέρασαν ενεργήσαμε με ήθος, ειλικρίνεια και σοβαρότητα και διαχειριστήκαμε τα ζητήματα του τόπου μας με γνώση και εμπειρία, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Με αυτές τις αρχές, συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας και την επόμενη πενταετία, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς ή διαχωρισμούς.
🔝

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλα τα μέλη της νέας και δυναμικής ομάδας της παράταξης «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», εκλεγμένους και μη, γιατί έδωσαν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα και παρέμειναν προσηλωμένοι στο κοινό μας όραμα.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ισχυρή πολιτική βούληση, με διαρκώς αυξανόμενα αποθέματα δημιουργικότητας και διάθεσης για προσφορά, να χτίσουμε όλοι μαζί έναν ακόμη πιο σύγχρονο Δήμο που θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά, ακόμη πιο μπροστά!

🙏Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική θητεία προς όφελος του Δήμου και των δημοτών μας. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Πάμε όλοι μαζί να γράψουμε τη δική μας ιστορία!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog