Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αποπειράθηκαν να ληστέψουν με την απειλή ενός ….κλαδιού

- Advertisement -
  • Απόπειρα ληστείας με την απειλή… κλαδιού – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι

 

Τρεις ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν άνδρα στην Κηφισιά με απειλές και τη χρήση ενός μεγάλου κλαδιού δέντρου για εκφοβισμό.

 

 

Ειδικότερα σύμφωνα με την Αστυνομία οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τον άνδρα και απευθύνοντας του απειλές και με τη χρήση κλαδιού δέντρου μεγάλου μήκους, το οποίο χρησιμοποίησαν για περεταίρω εκφοβισμό αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν προσωπικά του αντικείμενα.

 

 

Εντοπίστηκαν κοντά στην περιοχή

 

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ενημερώθηκαν για τον επεισόδιο άμεσα προέβησαν σε αναζητήσεις και εντόπισαν τους τρεις νεαρούς.

 

 

Στο πλαίσιο ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του ενός ποσότητα κάνναβης 1,5 γραμμαρίων και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας ληστείας.

 

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

In.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆🤣🤣🤣🤣Αυτο συνηθως το έχουμε δει με μια μπανάνα να το χρησιμοποιούν για όπλο σε κατι ταινίες !!Απο εκεί θα το είχαν δει τα πιτσιρικια !!Παντως το θύμα θα τα «έκανε «επάνω του με όλα αυτά που γίνονται με ληστείες ,σκοτωμούς και γενικότερα βία !!Τελος πάντων να σας πω επι την ευκαιρία για μια ακόμα επιτυχία της ελληνικής αστυνομία η καλύτερα του ελληνικού κράτους !!Σφραγισαν το Can Can το νυχτερινό κέντρο που ξεδιπλώνουν το ταλέντο του ο Γονίδης και η Βερρα γιατί δεν έκοβαν λέει αποδείξεις και ήταν νομοταγείς προς την εφορία 😜Αυτά να τα λεμε είναι επιτυχίες !Αντε γεια μας

  2. Όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί κανείς στην κηφισιά, ούτε για να αγοράσει ένα καρβέλι ψωμί ή άλλα προϊόντα αλέσεως. Φαβέλα τείνει να καταντήσει κι αυτή.

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Το Can Can άνοιξε πάλι θα σου έλεγα να πας να ακούσεις Γονίδη και Βερρα αλλά τα οικονομικά σου δεν σου το επιτρέπουν !!Μια συμβουλή θα σου δώσω !Να τρως καρβέλι χωρίς γλουτένη γιατί το κανονικό μαλλον σε πειράζει !!Ρε τι τραβάω ο γαβρος

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να το γράψω πάλι δεν το έστειλα καλά !!Ρε εσυ φαβέλας θα σου έλεγα ρε εσυ να πας να ακούσεις στο Can Can που άνοιξε τον Γονίδη και την Βερρα αλλά τα οικονομικά σου δεν θα το επιτρέπουν 😝😝Και μια φιλική συμβουλή !Να τρως καρβέλι με γλουτένη και όχι το κανονικό !!Θα δεις μεγάλη διαφορα ότι πρέπει για την περίπτωση σου 😝😝Ρε τι τραβαω ο γαβρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog