Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Διαμαρτυρία Α.Ο.Λ για έκτροπα στο Κιάτο

- Advertisement -
  • Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας, Πέλοπας και ΑΟΛ αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Κιάτου με νικητή τον Πέλοπα και σκορ 2-1.
Σύμφωνα με την ομάδα του Α.Ο. Λουτράκι, έκτροπα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα που αμαυρώνουν το άθλημα
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο γήπεδο Κιάτου κατά τη σημερινή αναμέτρηση με τον Γ.Π.Σ. ΠΕΛΟΨ και να δηλώσουμε ότι:
1. Δύο νεαροί φίλαθλοι, πρώην αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΟΛ, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και αποχώρησαν με μώλωπες από τον αγωνιστικό χώρο, διότι μόνο έτσι κάποιοι μπορούν να επιβληθούν και αυτός είναι ο τρόπος που θέλουν να προσελκύσουν τη νέα γενιά στα γήπεδα. Η μητέρα του ενός μπήκε στη μέση να τους προστατεύσει και επιτέθηκαν και σε εκείνη.
2. Προπηλακίστηκαν μέλη της Διοίκησης του ΑΟΛ, διότι αυτό υπαγορεύει … η καλή φιλοξενία.
3. Αναρτήθηκε πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τους ανθρώπους της ομάδας μας, με εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, το οποίο δεν αφαιρέθηκε, με την ανοχή του διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα.
4. Ο πάγκος μας δεχόταν επίθεση με σπρωξιές, γιατί … μάλλον αυτός είναι ο αγαπημένος τρόπος εκτόνωσης κάποιων θερμοκέφαλων.
5. Εισήλθαν … κότες, εντελώς τυχαία στον αγωνιστικό χώρο καθώς, ως γνωστόν, τα πουλερικά κυκλοφορούν ελεύθερα.
❌ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ:
1. Εντυπωσιακή ήταν η αδράνεια και η απάθεια του Δ.Σ. της ομάδας του Κιάτου, καθώς δεν παρενέβη για να προστατεύσει την ομάδα μας και ουδεμία προσπάθεια έκανε να σταματήσει τα επεισόδια και να επικρατήσει η ηρεμία. Προφανώς είναι ασθενής η μνήμη τους, αλλά εμείς θα τους θυμίσουμε, ότι κατά τον περσινό αγώνα των 2 ομάδων στο Λουτράκι, το Δ.Σ. του ΑΟΛ είχε παρέμβει, είχε προστατεύσει με κάθε μέσο τους φιλάθλους του Πέλοπα, είχε ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας για να αποτραπεί η οποιασδήποτε μορφή βίας από αγνώστους που είχαν εισέλθει παράνομα στον αγωνιστικό χώρο καθώς αυτές είναι οι αξίες μας και για αυτές θα παλεύουμε πάντα!
2. Δεν εκλήθη η αστυνομία παρότι ζητήθηκε από παράγοντες της ομάδας μας στον παρατηρητή του αγώνα.
3. Όλα τα γεγονότα που περιγράφονται έγιναν ενώ μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας λειτούργησαν ως απλοί παρατηρητές και έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστούν αυτή την κρίση στην οποία έχει υποπέσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ:
1. Θα παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες μας, ποτέ δεν θα μπούμε σε μονοπάτια εκδίκησης & φανατισμού και θα μας καθοδηγεί η αγάπη μας για το άθλημα και τον συνάνθρωπό μας.
2. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στην έδρα μας, με τις κότες στα κοτέτσια τους & τους πάγκους στη θέση τους.
3. Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα επιτευχθεί με την καρδιά, με το μυαλό και το ταλέντο μας!
🟠⚫️ ΑΠΟΨΕ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ!!

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog