Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Εσπασε η γέφυρα της Ποσειδωνίας κατά τη βύθισή της

- Advertisement -
  • ‘Εσπασε ένα γρανάζι και βυθίστηκε απότομα  η γέφυρα της Ποσειδωνίας κατά τη βύθισή της
  • Aπό ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΔΙΚ όπως μας είπε ο κ. Ζουγλής Γιώργος, ΓΕΝΙΚΟΣ Διευθυντής της εταιρείας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

 

Η εταιρεία περιμένει την ολοκληρωμένη εκτίμηση των τεχνικών που εξετάζουν τη βλάβη, ώστε να δοθούν ακριβείς πληροφορίες για το χρόνο αποκατάστασης.

 

Ο κ. Ζουγλής ανέφερε ότι η γέφυρα ήταν κλειστή για τα αυτοκίνητα, είχαν κατέβει δηλαδή οι μπάρες. Η βλάβη δε που υπέστη, σημειώθηκε όταν έσπασε ένα μεγάλο γρανάζι και βυθίστηκε απότομα με αποτέλεσμα να γείρει από τη μία πλευρά όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

 

Δεν θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα, σύμφωνα με τον κ. Ζουγλή ακριβώς γι΄αυτό το λόγο, ότι δηλαδή η βλάβη αυτή μπορούσε να συμβεί μόνο κατά τη βύθιση της γέφυρας.

 

Αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα η ζημιά αλλά αν θα δοθεί η γέφυρα στην διάθεση των οδηγών τη Δευτέρα, είναι κάτι που θα μας πουν οι τεχνικοί, ωστόσο θα ενημερώσουμε το κοινό αμέσως, συμπλήρωσε ο κ. Ζουγλής.

 

Χαρά Βαραβέρη

 

photo george Ninos Petrou

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ντροπή του τόπου. Επιτρέπεται ρε παιδιά εν έτη 2023 να έχουμε μια αρχαία γέφυρα 40 χρόνων? Οι υπεύθυνοι στον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό να μην νοιάζονται για μια γέφυρα με σημερινή τεχνολογία ? Δήμαρχοι κορινθου Λουτρακίου και περιφέρεια ας κάνουν θέμα να φτιαχτεί μια προηγμένη γέφυρα ανάλογη της ιστορίας της.

  2. Ευτυχώς που δεν προέκυψε κάτι κατά την διέλευση οχημάτων. Ωστόσο η έννοια της τακτικής συντήρησης ενός παλαιομενου μηχανισμού είναι άγνωστοι όροι για τους ιθύνοντες και τους τεχνικούς ασφαλείας της διαχειρίστριας εταιρείας. Μήπως έπρεπε το σπασμένο γρανάζι να είχε αντικατασταθεί; Έχει άραγε καταγραφεί κάτι στο βιβλίο τεχνικού ελέγχου – συντηρήσεως;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog