Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τροχαίο στο Λουτράκι: Σφοδρή σύγκρουση ντελιβερά με αυτοκίνητο

- Advertisement -

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  στο Λουτράκι, στο ύψος της Αστυνομίας

 

Ασημί αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που κινούταν επί της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση προς Κόρινθο, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στο δρόμο που βρίσκεται η Αστυνομία. Το μηχανάκι που είχε κατεύθυνση προς Λουτράκι, δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων.

 

Όπως ανέφερε ο οδηγός του αυτοκινήτου, το μηχανάκι δεν είχε φώτα, ο ίδιος θεώρησε ότι ο δρόμος είναι άδειος και έστριψε κανονικά.

 

Δευτερόλεπτα αργότερα, συνέβη η σύγκρουση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού με το μηχανάκι, ο οποίος εργάζεται ως delivery. Ο νεαρός, ηλικίας 30 ετών οδηγός της μηχανής, είχε πλήρως τις αισθήσεις του, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου για περαιτέρω εξετάσεις.

 

 

πηγη

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί πάτε να καλύψετε το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν πολύ μεγάλης ηλικιας; και αναφέρετε ότι σας είπε αυτός χωρίς να έχετε την άποψη του ντιλιβερα;

  2. Αφού.ειχατε την μαρτυρία μόνο του οδηγού του αυτοκινήτου καλό θα ήταν να τον ρωταγατε και τι ηλικια είχε και αν είχε δίπλωμα σε ισχύ με κανονικές εξετάσεις γιατρών. Εγώ παντός που ήμουν εκεί ακριβώς μετά την σύγκρουση δεν τον είχα ικανό για να μπορεί να οδηγεί αυτοκινητο.μη προσπάθητε να καλύψετε

  3. Μπράβο κύριε Νίκο την αλήθεια είπατε ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν (έτοιμος) να πεθάνει.Στην Ελλάδα ζούμε και 100 χρόνων θα οδηγανε.

  4. Αυτά είναι αστεία, στην Περαχώρα να 0ατε για ρεπορτάζ,όπου οι μισοί οδηγούν κάτι σαπακια ,χωρίς πινακίδες φυσικά και στρίβουν όπου και όποτε θέλουν. Μιλάμε για τσίρκο όχι δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog