Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δύο παγκόσμια πρωταθλήματα πάλης φιλοξενούνται στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Πάλης έρχονται με φορέα υλοποίησης το 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣, από τις 14 έως τις 23 Οκτωβρίο στο Λουτράκι!

 

🗓 14 – 16 Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα Grappling Veteran & U15 World Championships 2023 (GP/GP Gi), θα καλωσορίσει 200 αθλητές από 19 χώρες.
🗓 17 – 23 Οκτωβρίου 2023, στο Veteran World Championships 2023 (GR/FS), 800 βετεράνοι αθλητές της ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης από 32 χώρες, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ξανά, στην παλαίστρα!
Και τα δύο πρωταθλήματα τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, με τη συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος. Την υποστήριξη παρέχει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενώ φορέας υλοποίησης είναι το Αθλητικό Κέντρο 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣!

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να φιλοξενούμε αθλητικές διοργανώσεις, αναφέρεται από το δήμο Λουτρακίου

«Το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχτεί για τις επόμενες δέκα ημέρες, όχι μία, αλλά δύο σπουδαίες Παγκόσμιες διοργανώσεις της πάλης.

 

Veterans Wrestling & Grappling World Championships Loutraki 2023

Το Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» έχει ήδη «φορέσει» τα καλά του για να υποδεχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling (GP/GP Gi) Βετεράνων και U15  »

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog