Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αργά το Σάββατο θα ξαναλειτουργήσει για το κοινό η γέφυρα της Ποσειδωνίας

- Advertisement -
  • Μετά τη βλάβη, στη γέφυρα της Ποσειδωνίας, η οποία κατέρρευσε κατά τη βύθισή της, Η ΑΕΔΙΚ άμεσα προχώρησε στην αποκατάσταση της βλάβης με τα συνεργεία.

Διαβάστε το άρθρο (‘Εσπασε η γέφυρα της Ποσειδωνίας κατά τη βύθισή της)

 

Η βλάβη που σημειώθηκε στο βαρούλκο της γέφυρας, αποκαταστάθηκε άμεσα και η γέφυρα δόθηκε στη ναυσιπλοιϊα, λίγες ωρες μετά τη βλάβη. Διαβάστε το άρθρο Η ΑΕΔΙΚ ενημερώνει για τη βλάβη της γέφυρας στην Ποσειδωνία (φωτο)

 

Σε επικοινωνία μας εκ νέου με το Γενικό Διευθυντή της ΑΕΔΙΚ αναφορικά με το πότε θα δοθεί η γέφυρα στη διάθεση του κοινού και των οχημάτων , ο κ. Ζουγλής απάντησε:

 

Περιμέναμε την εκτίμηση των τεχνικών ώστε να μας πουν πότε θα επισκευάσουν το βαρουλκο που υπέστη ζημία, πότε θα γίνει η επανατοποθέτησή του. Μας ενημέρωσαν πριν από λίγο ότι η γέφυρα θα λειτουργήσει και και πάλι το Σάββατο, χωρίς να μπορώ να σας προσδιορίσω την ώρα. Πάντως μέσα στην ημέρα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.  Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση.

 

Αναφορικά με τη συντήρηση της γέφυρας και πόσο τακτικά γίνεται ο κ. Ζουγλής είπε:

Eπειδή διαβάζω και γω διάφορα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η γέφυρα συντηρείται σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από τα Δελτία Τύπου-ανακοινώσεις που έχει εκδώσει η εταιρεία καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους και δη τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι απαιτήσεις είναι περισσότερες.

Διαβεβαιώ τους συμπολίτες μας ότι έχουν δαπανηθεί πάνω από 100.000 ευρώ για συντηρήσεις και πολλές εργατοώρες.

Η συντήρηση της γέφυρας, είναι ένας συνδυασμός πολλών τεχνικών συνεργείων πχ, για τα υδραυλικά της συστήματα, τα ηλεκτρονικά κλπ. Η συντήρηση γίνεται πάντα ανά κομμάτι και όπως προβλέπεται.

 

ΧΒ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog