Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου, κος Σάκης Παπαθανασίου, προ ημερών είχε απευθύνει κάλεσμα στους φορείς και τους συλλόγους του δήμου για  συζήτηση, προτάσεις και λήψη αποφάσεων όσον αφορά τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, όπου προτάθηκε από τον αντιδήμαρχο στο 10ήμερο των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα από 22 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024 να συμμετέχουν όλοι για να έχει και επιτυχία και να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών.

 

Προτάθηκε να γίνει σε κεντρικό σημείο της πόλης το Χριστουγεννιάτικο χωριό για τα παιδιά. Οι προτάσεις των συλλόγων και φορέων θα πρέπει να κατατεθούν σύντομα στον αντιδήμαρχο και θα υπάρξει νέα συνάντηση για τον τελικό προγραμματισμό πριν από την 28η Οκτωβρίου.

 

Χ@ρα

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τώρα εγώ το γράφω αλλά οταν περάσει με το καλό 😜😜το σχόλιο θα έχει τελειώσει η συνάντηση που έχει προγραμματίσει η κυρία Πρωτοπαππα στο Mantas Hotel !!Θα κάνουν την συνάντηση με τους υποψήφιους του συνδιασμου για τον απολογισμό των εκλογών 😜που γίνετε συνηθως !!Τωρα και πάντα από το στενό περιβάλλον της κυρίας Πρωτοπαππα δεν τίθεται θέμα παραίτησης !!»Τουλαχιστον σε πρώτο χρόνο «συνεχίζει μετά την παραίτηση !!Εδω κολλάει ο Αντρικος 😜Καταρχας οταν λεμε «στενό περιβάλλον «τι εννοούμε ??Οικογενεια μηπως ?Τα γερά χαρτιά του συνδιασμου ??Δεν τα ξέρω και ρωτάω να μάθω !!Πρωτο χρόνο??Ελπιζω σε δημοσίευση και αν πάει κατα εκεί στο Mantas Hotel το loutrakiblog να μας ενημερώσει μετά 😜😜πρώτο χρόνο 🤔

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog