Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Δυναμική και σταθερά ανοδική η πορεία μας στο β’ γύρο των εκλογών

- Advertisement -

Το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε τη δυναμική του και τη σταθερά ανοδική του πορεία και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και πρόσωπα με διαδρομή στην παράταξη εκλέχτηκαν δήμαρχοι σε παραπάνω από 100 δήμους.

 

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι τρεις μεγάλοι δήμοι (Αθήνα-Θεσ/νικη-Πειραιάς) θα διοικούνται από πρόσωπα της παράταξης με πολυσυλλεκτικούς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που αντιστοιχήθηκαν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Υπενθυμίζουμε ότι η υποψηφιότητα Μώραλη στηρίζεται διαχρονικά από το ΠΑΣΟΚ από το 2014.

 

Στο λεκανοπέδιο Αττικής ξεχωρίζουμε τις περιπτώσεις μεγάλων δήμων όπως η Αγ. Παρασκευή, Ν. Ηράκλειο, Πεύκη, Νέα Ιωνία, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Ίλιον, Βύρωνας, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μέγαρα, Παλλήνη κλπ.

 

Στη Θεσσαλονίκη επίσης σημειώνουμε τις επιτυχίες στους δήμους Καλαμαριάς, Νεάπολης-Συκεών, Θέρμης, Θερμαϊκού.

 

Αλλά και μεγάλες πόλεις όπως Σέρρες, Καβάλα, Ιωάννινα, Κόρινθος, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Πύργος, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο, Χανιά, Χερσόνησος, Ηγουμενίτσα, Ναύπλιο κλπ. Στην  περιφέρεια Θεσσαλίας αποδοκιμάστηκε η πρακτική των εκβιασμών από Υπουργούς της Κυβέρνησης, οι οποίοι προεκλογικά έφτασαν στο σημείο να εξαρτούν την πορεία των αποζημιώσεων των Θεσσαλών αγροτών από το αποτέλεσμα της κάλπης.

 

Στην περιφέρεια Κρήτης από τον πρώτο γύρο ο Σταύρος  Αρναουτάκης εκλέχτηκε με μεγάλα ποσοστά ενώ σε αρκετές ακόμη περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ κατεγράφη δεύτερη δύναμη.

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆💚🤍💚Αντί για σχόλιο ο Αντρικος ο Ντελπασο να σας σιγοτραγουδήσω ένα τραγούδι της Ρίτας Σακελάριου που είναι για τον Αντρέα τον Πρόεδρο 💚👏Αυτός ο άνθρωπος αυτός ,που περπατάει πάντα σκυφτος,και δεν μιλάει σε κανένα ,κλαίει για μένα ,κλαίει για μένα κλπ κλ !!Αυτος ο άνθρωπος αυτός που ήταν τόσο δυνατός και με κοιτάζει πικραμενα ,κλαίει για μένα ,κλαίει για μένα !!Αυτο ακριβώς συμβαίνει !Αν μας κοιταζει από ψηλά ο Αντρεας,πικραμενα ,θα κλαίει για εμάς !!Πως μας είχε και πως γιναμε και καταντήσαμε !!Αντε Περαστικα στους ΝΔληδες και στην Σια και την Ντορα !!

  2. “Μπαμπά, μπαμπά”! “Τι είναι πάλι παιδί μου, τι έπαθες, τι τρέχει και τι σου συμβαίνει”? “Εμένα τίποτα δεν μου συμβαίνει μπαμπά, εσύ είναι που είσαι εκτός εαυτού και έξω φρενών”! “Και πως να μην είμαι εκτός εαυτού και έξω φρενών, όταν αυτή η μαμά σου, προκειμένου για μιαν ακόμη φορά να μου εναντιωθεί και να με κοντράρει, με απώτερο σκοπό της, να με βγάλει από τα ρούχα μου, να μου σπάσει ολότελα τα νεύρα μου και να με τρελάνει, ξαναψήσε αυτόν τον κύριο Πλούσιο, με συγχωρείς, αυτόν τον κύριο Πτωχό, ήθελα να πω”! “Εντάξει μπαμπά σε καταλαβαίνω σε καταλαβαίνω, θα σε παρακαλεσω όμως τώρα, όσο μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις λιγάκι, μιας και έχω σκοπό να σε κάνω να γελάσεις”! “Δεν είναι για γέλια η όλη κατάσταση παιδί μου, αλλά μάλλον για κλάματα”! “Εντάξει μπαμπά, άλλωστε στο ξαναλέω πως ο,τι σε αντιλαμβάνομαι και σε κατανοώ, και τώρα άκουσε με και εσύ, λοιπόν: τελικά ξέρεις ποιο κόμμα επικράτησε, νίκησε, καθώς και εθριάμβευσε στις αυτοδιοικητικές αυτές, εκλογές”? “Ξέρω γιόκα μου, καλύτερα, ποιός καταποντίστηκε και συνετρίβη, να λες”! “Και ποίος ήταν αυτός που καταποντίστηκε και συνετρίβη, καλέ μπαμπά”? “Θέλει και ερώτημα, ο Κούλης παιδί μου, ο Κούλης, και τώρα για πες μας εσύ ποιος κόμμα κατά την γνώμη σου, τελικά νίκησε και θριάμβευσε, στις εκλογές αυτές, μήπως το ΠΑΣΟΚ”? “Οχι βρε μπαμπά, καθόλου δεν το πέτυχες και δεν το βρήκες – και σε είχα και για έξυπνο”! “Ε ωραία, τότε λοιπόν ποιος είναι αυτός που κέρδισε – άντε πες το γιατί θα με σκάσεις και εσύ, όπως η μαμά σου”! “Δεν θέλει και πολύ σκέψη, ερώτημα, φιλοσοφία η και εξυπνάδα! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι που κέρδισε, καλέ μπαμπά, σου ξαναλέω, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μιας και οι μισοί σχεδόν νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, είναι συγχρόνως και αντάρτες”!! Τασος

  3. Γιόκα μου, που λες λοιπόν, εγώ αφενός έχω όλην την καλήν προαίρεση και διάθεση, αλλά και αφετέρου, έχω συγχρόνως και την γαϊδούρινη, όσο επίσης και… ιώβειο υπομονή και εχει μαλλιάσει και η γλώσσα μου, να της το λέγω, να της το επισημαίνω, να της το τονίζω, καθώς επίσης και να της το εξηγώ μονίμως, διαρκώς και συνεχώς, ετούτης της λιαν αντιδραστίκης, πεισματάρας, οσο και ξεροκέφαλης γυναικός, άλλο πόσο που εκεινη προσποιειται, καμωνεται και παριστανει, πως ο,τι τάχα μου, δεν το καταλαβαίνει, αλλά και ούτε επίσης το αντιλαμβάνεται, το πρόδηλον, πασιφανές και πασίδηλον, αυτό: υπερψηφίζοντας δηλαδή, τον όποιο Πτωχό, αλλά επίσης και τον κάθε λόγοις και είδους (ανα την επικράτεια), “Πτωχό”, δεν κάνει όπως νομίζει και πιστεύει σε εμένα… κακό(!), απλως το μονο πράγμα που σίγουρα καταφερνει και πετυχαινει (αδιαμφισβητήτως, σαφως και προφανως), ειναι αφενος να τους καθιστα και να τους κανει ακομη πιο πλουσίους ολους αυτούς τους “Πτωχούς”, αλλα και ακόμη χειρότερα, να τον καθιστα και να τον κανει, πολύ πιο πτωχόν, ετούτον της, τον αφελή, καθώς και… “χαζούλικο” της, εαυτόν! Τι δεν (επί του προκειμένου), δεν καταλαβαινει εκεινη, λοιπον, αλλά και θα μου πεις, και που μυαλό… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog